02 Disember 2019

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

SECARA JUJURNYA .....
BERAPA LAMA RM15.00 DAPAT BERTAHAN DALAM POKET ANDA ??
seminggu... (mungkin boleh)
sebulan... (agak tidak logik)
setahun... (agak mustahil)
Kebiasaanya RM15.00 mungkin boleh bertahan beberapa hari sahaja.

Mari bersama komuniti DanaXtreme
⛛ Mencipta Sistem Modal Niaga
⛛ 1 Akaun Income Max RM11juta

Modal mula serendah RM15.00 sahaja, anda mampu mendapatkan hasil luar biasa.

DanaXreme
1. Sistem Sponsor
2. Sistem Spillover Matrix 3
3. Sistem Upgrade 10 Stage.

TAJA 1 = RM15.00( Balik Modal dah)
TAJA 2 = Untung RM15.00
TAJAAN 3 = untung Lagi RM15.00
TAJAAN KEEMPAT DAN SETERUSNYA... = UNTUNG RM5.00

Tajaan keempat dan seterusnya lebih membantu Team Komuniti rangkaian anda. Dan Anda Akan Mendapat Lebih besar lagi dari tajaan ini bila Mereka Upgrade STAGE 2.

TANPA MENAJA
1 Downline = RM10
2 Downline = RM20
3 Downline = RM30
BOLEH UPGRADE STAGE



SISTEM PENDAPATAN
Bagaimana Sistem ini boleh memberi pulangan Luar Biasa Xtreme.

STAGE 1 ( RM15)
Apabila mereka upgrade stage 1.Anda dapat RM15

Id : Anda (RM45)
L1 : 3 - jika mereka upgrade stage 1,
Anda akan menerima RM15 X 3 = RM45

STAGE 2 ( RM20)
Apabila  mereka upgrade stage 2.Anda dapat RM20
# Jika tidak Upgrade Stage ,sistem akan cari orang diatas sehingga jumpa stage 2

Id : Anda (RM180)
L1 : 3      πŸ”
L2 : 9 - jika mereka upgrade stage 2
Maka Anda akan menerima RM20 X 9 = RM180

STAGE 3 ( RM30)
Apabila  mereka upgrade stage 3
.Anda dapat RM30
# Jika tidak Upgrade Stage ,sistem akan cari orang diatas sehingga jumpa stage 3

Id : Anda ( RM810)
L1 : 3         πŸ”
L2 : 9         πŸ”
L3 : 27 -  jika mereka upgrade stage ke 3,maka Anda akan menerima RM30 X 27 = RM810

STAGE 4 ( RM50)
Apabila  mereka upgrade stage 4.
Anda dapat RM50
# Jika tidak Upgrade Stage ,sistem akan cari orang diatas sehingga jumpa stage 4

Id : Anda (RM4,050)
L1 : 3         πŸ”
L2 : 9         πŸ”
L3 : 27       πŸ”
L3 : 81 -  jika mereka upgrade stage ke 4,maka Anda akan menerima RM50 X 81 = RM4050

STAGE 5 ( RM70)
Apabila  mereka upgrade stage 5.
Anda dapat RM70
# Jika tidak Upgrade Stage ,sistem akan cari orang diatas sehingga jumpa stage 5

Id : Anda ( RM17,010)
L1 : 3         πŸ”
L2 : 9         πŸ”
L3 : 27       πŸ”
L4 : 81       πŸ”
L5 : 243 -  jika mereka upgrade stage ke 5,maka Anda akan menerima RM50 X 243 = RM17,010

STAGE 6 ( RM90)
Apabila  mereka upgrade stage 6.
Anda dapat RM90
# Jika tidak Upgrade Stage ,sistem akan cari orang diatas sehingga jumpa stage 6

Id : Anda ( RM65,610)
L1 : 3         πŸ”
L2 : 9         πŸ”
L3 : 27       πŸ”
L4 : 81       πŸ”
L5 : 243     πŸ”
L5 : 729 -  jika mereka upgrade stage ke 6,maka Anda akan menerima RM90 X 729 = RM65,610

STAGE 7 ( RM110)
Apabila  mereka upgrade stage 7.
Anda dapat RM110
# Jika tidak Upgrade Stage ,sistem akan cari orang diatas sehingga jumpa stage 7

Id : Anda ( RM240,570)
L1 : 3         πŸ”
L2 : 9         πŸ”
L3 : 27       πŸ”
L4 : 81       πŸ”
L5 : 243     πŸ”
L6 : 729     πŸ”
L7 : 2187 -  jika mereka upgrade stage ke 7,maka Anda akan menerima RM110 X 2187 = RM240,570

STAGE 8 ( RM130)
Apabila  mereka upgrade stage 8.
Anda dapat RM130
# Jika tidak Upgrade Stage ,sistem akan cari orang diatas sehingga jumpa stage 8

Id : Anda ( RM852,930)
L1 : 3         πŸ”
L2 : 9         πŸ”
L3 : 27       πŸ”
L4 : 81       πŸ”
L5 : 243     πŸ”
L6 : 729     πŸ”
L7 : 2187   πŸ”
L8 : 6561 -  jika mereka upgrade stage ke 8,maka Anda akan menerima RM130 X 6561= RM852,930

STAGE 9 ( RM150)
Apabila  mereka upgrade stage 9.
Anda dapat RM150
# Jika tidak Upgrade Stage ,sistem akan cari orang diatas sehingga jumpa stage 9

Id : Anda ( RM2,952,450)
L1 : 3         πŸ”
L2 : 9         πŸ”
L3 : 27       πŸ”
L4 : 81       πŸ”
L5 : 243     πŸ”
L6 : 729     πŸ”
L7 : 2187   πŸ”
L8 : 6561   πŸ”
L9 : 19683 -  jika mereka upgrade stage ke 9,maka Anda akan menerima RM150 X 19683= RM2,952,450

STAGE 10 ( RM200)
Apabila  mereka upgrade stage 10.
Anda dapat RM200
# Jika tidak Upgrade Stage ,sistem akan cari orang diatas sehingga jumpa stage 10

Id : Anda ( RM11,809,800)
L1 : 3          πŸ”
L2 : 9          πŸ”
L3 : 27        πŸ”
L4 : 81        πŸ”
L5 : 243      πŸ”
L6 : 729      πŸ”
L7 : 2187    πŸ”
L8 : 6561    πŸ”
L9 : 19683  πŸ”
L10 : 59,049 -  jika mereka upgrade stage ke 10,maka Anda akan menerima RM200 X 19683= RM11,809,800

MARILAH MENUJU KEJAYAAN BERSAMA KAMI


πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 1 πŸ‘‰3 org (anda @ upline yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 2 πŸ‘‰9 org (Level 1 @ upline yg ajak )
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 3 πŸ‘‰27 org (Level 2 @ upline yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 4 πŸ‘‰81 org (level 3 @ upline yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 5 πŸ‘‰243 org (Level 4 @ upline yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 6 πŸ‘‰729 org (Level 5 @ upline  yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 7 πŸ‘‰2189 org (Level 6 @ upline  yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 8 πŸ‘‰6561 org (Level 7 @ upline  yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 9 πŸ‘‰19683 org (Level 8 @ upline  yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 10 πŸ‘‰59049 org (Level 9 @ upline  yg ajak)

Join Group Whatsapp DanaXtreme Team
https://chat.whatsapp.com/HrDrG6DB2dYI7Wxh76tzLx



28 Disember 2016

Assalammualaikum dan Salam sejahtera

Izinkan saya berkongsi satu peluang untuk mengubah taraf hidup anda dengan bermodalkan rm10 sahaja.Luangkan sedikit masa untuk membaca.Jika tidak bersesuaian dengan tuan/puan tiada masaalah tiada paksaan...untuk menyertai program ini.

DanaNiaga2u...

Apa itu dananiaga2u
.
- Tak payah sakit kepala tunggu ...ewallet
- Duit terus masuk ke acc bank sendiri.
- Tiada penipuan ...
- Semua di tangan anda
- Anda tokey Anda BOSS

































✅ Dananiaga2u.com ini ialah affiliate.Referral Program
✅ Bukan MLM
✅ Bukan Invesment
✅ Bukan Money Game
✅ Bukan forex

Affialiate ialah satu program di buat melalui online..

✅ Memang tak perlukan kelulusan,lesen,SSM,cop mohor atau seangkatan dengannya..Semua orang boleh buat sistem Affliate ini.
✅ DanaNiaga2u.com juga tidak memegang mana2 duit individu kerana semua transaksi duit di buat oleh ahli terus ke acc bank penerima...
✅ Sistem affiliate dananiaga2u.com hanya memberi arahan kepada siapa perlu di bayar mengikut program yang diaturkan.
✅ Modal hanya Rm10 sahaja sepanjang umur.
✅ Bonus income anda semua direct masuk ke acc bank anda.
✅ Tiada paksaan.Tiada tipu helah 100% program yang jujur dan amanah.Anda buat anda akan dapat hasilnya.

Saya hanya kongsi peluang sahaja..pilihan di tangan anda.

Ok macam mana nak mulakan program dananiaga2u.com ini.

- Program ini bermula kalau nak menjadi ahli anda hanya perlu keluarkan modal rm10 sahaja.
- Selepas anda bank in rm 10 sebagai modal anda akan mendaftar dan akan mendapat ID USERNAME dan juga PASSWORD.
- Anda boleh bermula secara online dan promote gambar2 iklan dilaman sosial seperti facebook,twitter,weechat..Iklan gambar2 disediakan.
- Offline juga boleh promote kepada rakan2,sedara mara, jiran,adik beradik dan rakan sekerja.

✅ Perkenalkan program kepada 5 orang sahaja atau berapa org yg ingin anda menaja.Tiada had tajaan.1 orang join anda akan dapat komisen Rm10.Kalau 5 anda taja atau 10 anda menaja income terus ke acc bank anda.Ini adalah income menaja tidak termasuk income dalam kumpulan anda.

πŸ’―% income direct masuk ke acc bank anda.

Tahniah anda juga akan menerima income upgrade stage dari kumpulan anda.πŸ’―%

Bagaimana anda mendapat income upgrade stage dari kumpulan rangkaian anda...

πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 1 πŸ‘‰πŸ»5 org (anda yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 2 πŸ‘‰πŸ»25 org (Level 1 yg ajak )
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 3 πŸ‘‰πŸ»125org (Level 2 yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 4 πŸ‘‰πŸ»625 org (level 3 yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 5 πŸ‘‰πŸ»3,125org (Level 4 yg ajak)
πŸ‡²πŸ‡ΎLevel 6 πŸ‘‰πŸ»15,625 org (Level 5 yg ajak)

πŸ’΅ Dilevel 1 anda ajak 5 org.Anda mendapat Bonus Penajaan Rm50(5xrm10)
Gunakan rm30 untuk upgrade naik ke stage 2.

πŸ’΅ Di level 2 apabila 25 org tadi nak upgrade ke Stage 2 anda akan mendapat Rm750(25org x Rm30)Gunakan Rm 50 untuk upgrade naik ke stage 3.

πŸ’΅ Dilevel 3 apabila 125 org tadi nak upgrade ke Stage 3 anda akan mendapat Rm6,250 (125org xRm50) Gunakan Rm100 untuk upgrade naik ke Stage 4.

πŸ’΅ Di level 4 apabila 625 org tadi nak upgrade ke Stage 4 anda akan mendapat 62,500(625org x rm100).Gunakan Rm300 untuk upgrade naik ke stage 5.

πŸ’΅ Di level 5 apabila 3,125 org tadi nak upgrade ke Stage 5 anda akan mendapat Rm 937,500(3,125org xRm 300) Gunakan Rm500 untuk upgrade naik ke Stage 6.

πŸ’΅ Di level 6 apabila 15,625 org tadi nak upgrade ke Stage 6 anda akan mendapat Rm 7,812,500(15,625 org x Rm500)STOP ...disini. Bermodalkan hanya Rm10 anda berpeluang menikmati income yg banyak.







TIADA UNSUR PENIPUAN

Modal10 ringgit....tak berbaloi pun nak menipu.
✅ Duit hasil income anda...anda yg pegang ..tiada cas dari admin.
✅ Admin atau syarikat tidak ambil duit anda walau sesen pun..
✅ Komuniti bantu membantu sesama ahli.

Kesimpulannya ..Tiada peluang untuk ditipu.

Cara kerja mudah :
1. Daftar menjadi ahli dgn modal hanya Rm10 sahaja.
2. Daftarkan 5 org downline
3. Anda harus upgrade stage by stage...Guna hasil income yg anda dapat.
4. Pastikan setiap downline ikut langkah 1,2,3 cara yg sama anda bermula.
Mudah dan senangkan

Modal hanya rm10 sahaja...semua proses upgrade stage by stage menggunakan hasil sumbangan dari downline anda rakan komuniti bantu rakan komuniti...jadi tiada duit poket anda yg keluar selain rm 10 shj. ..Tahniah..

Lepas daftar dan upgrage vip dananiaga2u saya akan bergabung dengan anda bersama team saya di laman web replika promosi .saya akan buatkan untuk anda laman web replika beserta link url referral anda sekali bertujuan untuk penerangan maklumat kepda prospek anda. Klik Disini untuk melihat


http://www.dananiaga2u.com/evolutionincome

14 Disember 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ,
Adakah anda berminat untuk bekerja dari rumah secara part time atau full time?


Saya akan kongsikan kepada anda 1 program yang telah lama beroperasi yang telah membantu ahli-ahlinya membuat perniagaan internet dengan permulaan yang ringan dan mudah untuk dijalankan pada siapa-siapa sahaja untuk memulakan langkah business online iaitu dananiaga2u

DanaNiaga2u.com merupakan Program Komuniti terbaru untuk MEMBANTU Sesama Insan. Dengan gabungan teknologi system internet terkini, program ini direka untuk membantu komuniti untuk memajukan Ekonomi masing-masing melalui satu Platform MUDAH, MURAH, CANGGIH,TELUS dan TERKINI

Dalam suasana ekonomi yang tidak menentu, setiap dari kita ingin memajukan ekonomi keluarga masing-masing dengan menambah pendapatan sampingan. Program ini direka khas tanpa melalui orang tengah atau Admin.

Adakah anda tergolong dalam golongan ini…?

✓ Ingin cari duit poket tambahan
✓ Menyelesaikan tunggakan bayaran kereta, atau sewa rumah?
✓ Menyelesaikan HUTANG Kredit Kad?
✓ Menyelesaikan HUTANG Pinjaman Pelajaran?
✓ Bayar HUTANG kawan-kawan?
✓ Nak beli Handphone baru yang lebih baik?
✓ Nak settle kan bil elektrik dan air yang tertunggak?
✓ Nak cari MODAL untuk mula bisnes kecil-kecilan?
✓ Nak PROMOSI produk Jualan ANDA?
✓ Nak simpanan pembelanjaaan untuk anak-anak masa depan

Anda memang telah berjumpa Program yang sangat sesuai dengan anda dan TEPAT dengan masanya.

Kenapa dananiaga2u?

✓ Modal Semua Mampu
✓ Pembayaran Terus Dalam Akaun Bank Anda
✓ Ruangan iklan percuma sepanjang hayat..Anda ada bisnes..boleh iklan disini
✓ Produk yg pelbagai dgn diskaun (lebih RM10 keatas )
✓ Bekerjasama Sesama Ahli Kumpulan
✓ Bukan Skim Cepat Kaya @ Rolling Money
✓ Cukup Mudah untuk Direalisasikan
✓ Mission RM7,812,500.00 untuk semua ahli kumpulan
✓ Dananiaga2u menggunakan sistem matriks 5 X 5 sehingga level 6

Apa Yang Perlu Ada Untuk Menyertai Program Ini?

✓ADA Modal permulaan cuma RM 10.00 (Sepuluh Ringgit Sahaja) *** Sekali sahaja.
✓ADA Akaun Bank sendiri untuk terima bayaran.
✓Tahu cara nak kongsi Link Web kepada kawan-kawan melalui SMS, FB, Whatsapp, WeChat, Email dan lain-lain.
Ada kawan-kawan yang macam anda (  5 orang jer), ada RM10.00 dan ingin memajukan status kewangannya jugak…. Ada tak? Kalau xde takpe lah…

Bagaimana Menukar RM10 Kepada RM7,812,500.00?

Bilamana anda telah membuat bayaran kepada penaja anda, akaun dananiaga2u anda akan diaktifkan. Posisi anda kini dilevel 1. Anda boleh mula menaja peserta baru kepada program ini. Anda hanya perlu menaja 5 orang peserta baru yang berminat serta bertangungjawab untuk turut sama berganding bahu membantu sama lain.

Apa yang anda akan perolehi? 
Anda sekarang di Stage-1 : Anda layak membeli produk promosi dananiaga2u dengan harga diskaun lebih dari RM20 ke atas. Anda masih untung.
YA 100% keuntungan milik anda!
Dari 5 orang peserta baru tadi mereka akan membayar Rm10 setiap seorang terus kepada akaun bank anda. Bermakna...Rm10 x 5 orang = Rm50

http://www.dananiaga2u.com/evolutionincome

Cukupkah Rm50 bagi anda? Jika anda mahukan lebih lagi naik taraf penyertaan anda ke level 2, dengan membayar Rm30 (dari income RM50 tadi). Anda masih ada simpanan RM20.00 dalam bank anda.. 
Anda sekarang di Stage-2 : Anda layak menghantar IKLAN PERCUMA di web DanaNiaga2u.com. Kini anda dibantu untuk promosikan produk dan servis anda kepada Komuniti DanaNiaga2u.com. Anda UNTUNG lagi.. Iklan seperti disebelah kanan website
5 kawan di bawah anda, akan kenalkan 5 kawan : 5 x 5 = 25 kawan.
Bila 25 kawan ini nak Upgrade ke Stage-2, mereka akan bayar kpd anda :
RM30.00 x 25 = RM 750.00

YA! RM 750.00 terus masuk ke Bank ANDA.
Anda berpeluang Upgrade ke Stage-3 dan seterusnya.
Anda sekarang di Stage-3 : Anda layak menjana pendapatan sehingga RM 6,250.00. Ingat modal permulaan anda cuma RM10.00. Jangan biarkan kawan2 taja anda. Daftar sekarang dan upgrade segera.
Beginilah sistem ini berkerja. Sistem akan memberitahu anda sekiranya anda sudah layak untuk naik taraf. Peringkat demi peringkat.
Contoh Pengiraan sahaja… Pendapatan anda, bergantung kepada usaha anda sendiri.
Disebabkan ia adalah berkonsepkan Matrix, katakan sekiranya saya mempunyai lebih dari 5 orang, ia akan di letakkan dibawah downline saya dari kanan kekiri. Maknanya semua orang akan mempunyai downline walaupun anda tidak dapat mencari downline sendiri, sistem ini akan membawa downline dari referer upline yang melebihi 5 orang itu ke account/link anda secara automatik.

Dananiaga2u telah beroperasi pada tahun 2015 dan tiada yang kene atau pun ditipu kerana duit pendaftaran tidak melalui admin tetapi dibayar terus kepada upline anda/ akaun anda sendiri.

KLIK link url dibawah untuk pendaftaran dan link anda turut akan dipamirkan juga dan akan dipromosikan secara giliran untuk memenuhi ruangan downline masing-masing. Tujuan ini adalah memberi salah satu altenatif memberi pulangan dengan kadar segera dan membantu ahli-ahli yang lain.. Mari kita memberi peluang kepada diri sendiri dan kepada rakan-rakan anda untuk menambahkan pendapatan dengan modal terendah dan tanpa risiko.. hanya bermodalkan sekali dan hanya rolling pendapatan yang anda perolehi melalui program ini..DAFTAR pada mana-mana link dibawah

     Admin Status Active                     Klik Link untuk Join  ----->  www.dananiaga2u.com/evolutionincome 

     Status Active : 14/12/2016            Klik Link untuk Join  ----->  www.dananiaga2u.com/sitisahidah85

     Status Active : 15/12/2016            Klik Link untuk Join  ----->  www.dananiaga2u.com/wawa1010

     Status Active : 15/12/2016            Klik Link untuk Join  ----->  www.dananiaga2u.com/Azilah2000 
 
Link Anda Seterusnya disini..Maaf.. Laman web team saya sudah dikemaskini dan berpindah di sini http://dananiaga2u.weebly.com/Sila layari dan lihat sendiri...

Setelah setiap link diatas mendapat 5 downline dan memenuhi kuota level pertama, link downline seterusnya akan ditukar dan diulang pada peringkat pertama tadi..Saya akan updatekan secara sistematik dan terkini agar sesiapa yang join layak mendapatkan kelebihan yang sama.
NOTA : ingat, modal cuma RM 10.00. Jangan sampai sedare-mare, kawan2 anda taja anda.  Bertindak SEGERA!   Daftar Sekarang! dan Upgrade ke VIP cuma RM10.00



Kejayaan anda bermula dari diri anda.  
Jadilah yang terawal, jangan tunggu sampai esok…

http://www.dananiaga2u.com/evolutionincome


23 November 2015

Asssalamualaikum,

Kepada rakan-rakan yang bersama saya dalam menjalankan perniagaan online, saya mengucapkan terima kasih diatas kerjasama dan kuatkan azam anda untuk berjaya dalam perniagaan buat duit online. Kali ini saya telah menerima pembayaran yang ke lapan dari pihak TrafficMonsoon. Syukur Alhamdulillah.. Sebagai ahli biasa yang tanpa perlu mengeluarkan modal, dan hanya klik iklan berbayar sangat mudah dan senang bagi mereka yang ingin mencari modal permulaan atau sebagai pendapatan sampingan.

Ini adalah bukti pembayaran yang telah saya terima hari ini..


TrafficMonsoon nie tak lah sesusah mana, hanya memerlukan sedikit masa anda setiap hari, dalam setengah jam sahaja anda boleh buat duit online selagi mana anda mahu. Jika anda berminat terlebih dahulu anda kena buka akaun Paypal atau Payza untuk menerima bayaran transaksi online. free je nak buka akaun Paypal dan Payza dengan tanpa sebarang caj dikenakan.


Melalui program bersama TrafficMonsoon kita dan mendapat kelebihan jika kita aktif setiap hari. Contoh, saya join TrafficMonsoon belum ada sebulan tapi telah mendapat bayaran dari mereka. Jika anda telah menjadi ahli di TrafficMonsoon, perkara yang terbaik adalah ajak rakan-rakan atau berkongsikan link referer anda di media sosial atau di Traffic Exchange yang ada dalam pasaran seperti EasyHit4u, Traffic Magician, TrafficAdBar dan lain-lain lagi.


Potensi Pendapatan :
* Free member pendapatan sehari $0.10 - $0.15
* Anda boleh meningkatkan traffik laman web anda
* Profit sharing. Beli adpack $50 dapat $55 segera
* 100% referral klik dan 10% dari setiap pembelian adpack

1. Anda mempunyai 1 reff aktif dalam 1 hari anda akan mendapat 1 reff x 0.1$ = 0.1$/hari
2. Anda mempunyai 10 reff aktif dalam 1 hari anda akan mendapat 10 reff x 0.1$ = 1$/hari
3. Anda mempunyai 100 reff aktif dalam 1 hari anda akan mendapat 100 reff x 0.1$ = 10$/hari
4. Anda mempunyai 1000 reff aktif dalam 1 hari anda akan mendapat 1000 reff x 0.1$ = 100$/hari

* Pembayaran melalui Paypal, Payza dan STP
* Pengeluaran Minimum $3
 

Ingat bahawa anda perlu melayari sekurang-kurangnya 10 tapak setiap 24 jam di Bursa Trafik untuk melayakkan diri untuk mendapatkan wang.
https://trafficmonsoon.com/?ref=ukhwah



Berikut adalah bukti-bukti yang saya telah terima dari TrafficMonsoon :-

Bukti pembayaran no7 (23 Sept 2015)


Bukti pembayaran no 6 (27 Ogos 2015)


Bukti pembayaran no 5 (14 jul 2015)


Bukti pembayaran no 4 (25 jun 2015)


Bukti pembayaran no 3 (12 Jun 2015)


Bukti pembayaran no 2 (22 apr 2015)





Bukti pembayaran no 1 (27 Mei 2015)





https://trafficmonsoon.com/?ref=ukhwah

17 Oktober 2015

Apakah TrafficMonsoon?
TrafficMonsoon adalah pengiklanan dan perkongsian hasil syarikat khusus yang membolehkan penyertaan antarabangsa individu dan kumpulan. Perkhidmatan mereka menyediakan iklan yang berkualiti tinggi yang disasarkan untuk orang yang mencari cara untuk buat duit online bersama-sama dengan privasi lengkap akaun, atas keselamatan tahap online, pengurusan akaun yang cekap, dan satu pasukan berdedikasi.

Siapa yang boleh mendapat manfaat daripada perniagaan itu?
Perniagaan ini dibina dengan cara untuk memuaskan setiap pekerja dalam talian. Pengiklan dan ahli bebas mencari kepuasan dengan TrafficMonsoon.

Anda boleh menggunakan TrafficMonsoon sebagai:
- Platform Pengiklanan untuk mendapatkan pelanggan baru dan sign up untuk perniagaan anda.
- Sumber Pendapatan dengan mengambil bahagian untuk sistem perkongsian hasil.
- Sumber Pendapatan sebagai pemasar affiliate dan membawa rujukan.

Apakah perkhidmatan yang TrafficMonsoon tawarkan?
TrafficMonsoon adalah laman web pengiklanan hibrid. Empat ciri utama pada laman web ini adalah Trafik Pertukaran, Perkongsian Hasil, yang Links Tunai dan Program Affiliate.

Pertukaran Trafik
Anda boleh melawat laman web untuk mendapatkan kredit pengiklanan dan menunjukkan laman web anda kepada ahli lain.

Hasil Perkongsian
TrafficMonsoon menawarkan sehingga 110% cashback pada pembelian pakej pengiklanan anda.

Pautan Tunai
Perolehi $ 0,01 ke $ 0.02 untuk setiap pautan tunai yang anda lawati.


Program Affiliate
Mendapat 10% komisen pada setiap pembelian rujukan.
Perolehi 100% komisen bagi setiap pautan tunai rujukan klik.

Ingat bahawa anda perlu melayari sekurang-kurangnya 10 tapak setiap 24 jam di Bursa Trafik untuk melayakkan diri untuk mendapatkan wang.



Bagaimana untuk Buat Duit Online Dengan Trafik Monsoon
Terdapat empat cara untuk mendapatkan duit menggunakan perkhidmatan Trafik Monsoon. Sesetengah orang memilih untuk menggunakan hanya satu atau dua daripada mereka, tetapi saya fikir cara terbaik untuk mengoptimumkan pendapatan anda adalah dengan menggunakan empat. Tetapi sudah tentu, anda adalah bos anda sendiri dan anda membuat keputusan apa yang terbaik untuk anda.

Pautan Tunai
Pautan tunai pada dasarnya dibayar untuk klik iklan. Ia membantu ahli-ahli untuk mengembangkan pendapatan mereka. TrafficMonsoon adalah sangat kompetitif pada (PTC) industri yang dibayar untuk klik kerana tidak banyak PTC menawarkan pendapatan sebanyak TrafficMonsoon tidak. Jika anda mahu mengoptimumkan pendapatan anda 100%, saya cadangkan untuk klik pautan tunai disediakan setiap hari. Juga, ia mungkin membuat anda menemui peluang yang menguntungkan dari iklan yang anda akan melawat.

Terdapat dua jenis Pautan Tunai untuk klik:
$ 0,01 pautan tunai dengan pemasa 30 saat
$ 0,02 pautan tunai dengan pemasa 60 saat

Pek Iklan Jawatan dan Perkongsian
Ciri ini adalah pada pendapat saya yang paling kuat dari semua pakej pengiklanan TrafficMonsoon.
Harga adpak adalah sebanyak $ 50.

Pakej kombo termasuk 3 perkhidmatan:

1,000 Kredit Pengiklanan: TrafficMonsoon akan membawa 1,000 pengunjung ke website anda, yang datang dari rangkaian laman web pengiklanan banyak. Ini bermakna iklan anda akan mencapai penonton yang sangat besar pelanggan yang berpotensi.
20 Pay-Per-Klik Banner Kredit: banner anda akan menerima jumlah yang tidak terhad pandangan sehingga ia menerima 20 klik. Orang-orang klik pada banner anda biasanya berminat dengan apa yang ditunjukkan kepada mereka kerana mereka klik padanya dengan tujuan. Ini bermakna peluang untuk mendapatkan rujukan atau menjana jualan adalah sangat tinggi.
1 Kedudukan Perkongsian: Setiap pembelian anda adpack membuka kedudukan perkongsian dalam TrafficMonsoon. Ini kedudukan perkongsian akan memberikan anda peluang untuk berkongsi pendapatan ke atas semua jualan TrafficMonsoon. Satu kedudukan perkongsian aktif mendapatkan wang anda sehingga mencapai $ 55. Ini bermakna pulangan sebanyak 110% ke atas harga adpack itu. Pada akhirnya, anda membuat keuntungan sebanyak $ 5 dan 1,000 kredit pengiklanan dan 20 banner klik PPC setiap pembelian adpack (apabila kedudukan perkongsian anda matang).

Ingat bahawa anda perlu melayari sekurang-kurangnya 10 tapak setiap 24 jam di Bursa Trafik untuk melayakkan diri untuk mendapatkan wang pada kedudukan perkongsian aktif anda.

Untuk mengetahui strategi tentang bagaimana untuk memanfaatkan pendapatan anda dengan ciri adpack, sila pergi ke laman Strategi kami

Rujukan
TrafficMonsoon menawarkan insentif sangat murah hati kepada penganjur. Apabila anda membawa pelanggan pada TrafficMonsoon, mereka akan memberi anda komisen yang baik:
10% komisen pada setiap pembelian (kecuali pautan tunai kredit)
100% komisen bagi setiap klik pautan tunai daripada referer anda.
Ini bermakna bahawa setiap referral anda membawa pada TrafficMonsoon boleh mendapat komisen anda. Sebagai ahli percuma, anda akan mendapat wang dari semua pautan tunai mereka klik. Sebagai pengiklan, mereka akan mendapat 10% komisyen setiap kali mereka membeli perkhidmatan.

Ingat bahawa anda perlu melayari sekurang-kurangnya 10 tapak setiap 24 jam di Bursa Trafik untuk layak untuk mendapat komisen untuk rujukan anda klik pautan tunai.


Perkhidmatan Pengiklanan
Sejak TrafficMonsoon adalah perniagaan pengiklanan, anda pasti boleh membuat wang dengan menggunakan perkhidmatan pengiklanan. Sesetengah orang berfikir ia sukar untuk mendapatkan rujukan atau menjana jualan dengan pengiklanan. Malah, ia boleh mengambil banyak kali percubaan sebelum membawa pelanggan untuk perniagaan kami. Saya cadangkan untuk mencuba kain rentang yang berbeza, halaman arahan, dan perniagaan yang berbeza untuk melihat mana yang memberikan anda hasil yang terbaik.

Anda tidak mempunyai bajet untuk mempromosikan perniagaan anda?
Ini tidak menjadi masalah. Anda boleh mendapatkan kredit pengiklanan secara percuma dengan menggunakan Bursa Trafik!
Ahli bebas mendapat 1 kredit iklan untuk setiap 2 halaman yang mereka melayari dalam ciri Pertukaran Trafik. Setiap kredit akan membawa anda 1 pengunjung ke laman web anda.
Sebaik sahaja anda membeli mana-mana perkhidmatan pengiklanan (serendah $ 1.00), anda menjadi seorang ahli dinaik taraf untuk selama-lamanya. Kemudian, anda akan mendapat 1 kredit pengiklanan bagi setiap laman yang anda layari.

Berikut adalah semua perkhidmatan pengiklanan lain yang anda boleh membeli untuk membawa pelanggan ke laman web anda:

Banner: Anda boleh membeli klik banner untuk $ 0,25 per klik. Mereka klik akan dibuat oleh ahli-ahli yang secara peribadi mahu klik di atasnya, sehingga mereka tidak berminat di dalamnya.

Iklan Teks: Anda boleh membeli klik iklan teks untuk $ 0,25 per klik. Mereka klik akan dibuat oleh ahli-ahli yang secara peribadi mahu klik di atasnya, sehingga mereka tidak berminat di dalamnya.

Pertukaran Trafik: Anda boleh membeli kredit pertukaran lalu lintas yang akan ditunjukkan kepada pengguna TrafficMonsoon melayari di Bursa Trafik.

Trafik Massive: Anda boleh mempromosikan laman web anda untuk rangkaian banyak laman web luar dan ahli TrafficMonsoon. Ini membolehkan anda untuk menunjukkan laman web anda kepada khalayak yang sangat besar pelanggan yang berpotensi.

Masuk Iklan: Anda boleh mempromosikan laman web anda kepada semua pengguna yang log masuk akaun mereka dalam 1 hari.

Mulakan Page: Anda boleh mempromosikan laman web anda dalam ciri pertukaran lalu lintas sebagai muka surat pertama setiap pengguna akan melihat 1 hari.


Di sini adalah panduan 9 langkah-langkah untuk menetapkan akaun anda dan dapat berkongsi pendapatan.

1- Klik pada pautan ini untuk ke laman web Monsun Trafik. Mendaftar dengan klik pada "Daftar" link di atas atau "Daftar" Link dari menu. Kedua-dua kerja.

PS: TrafficMonsoon meminta untuk memasukkan nombor telefon anda supaya upline anda akan dapat sampai kepada anda. Tetapi, jika anda tidak mahu berkongsi, anda boleh memasukkan apa-apa dan yang akan bekerja.

"Pengeluaran Kod" adalah kata laluan yang anda perlu buat untuk tujuan keselamatan yang lebih tinggi apabila anda cashout.

2- Login akaun anda: Masukkan nama pengguna anda, kata laluan anda dan klik pada butang
"Teruskan".

Sering terdapat 'Login Iklan' untuk melihat selama 10 saat apabila anda log masuk. Ia merupakan satu perkhidmatan pengiklanan yang ditawarkan oleh TrafficMonsoon kepada pengiklan. Ia memperoleh lebih banyak pendapatan untuk berkongsi dengan ahli-ahli. Hanya klik "Kembali ke Dashboard" butang pada sekali pemasa telah selesai.

Jika anda tidak boleh mencapai papan pemuka anda dengan klik pada "Kembali ke papan pemuka", ia mungkin kerana anda mempunyai "Adblock" plugin diaktifkan pada pelayar anda. Anda mempunyai mematikannya pada TrafficMonsoon dapat menggunakan laman web.

3- Lawatan 10 laman web dari pertukaran trafik dengan klik pada butang 'Start Surfing' di bahagian atas halaman.

Saya cadangkan untuk melawat 10 laman web dua kali sehari, untuk memastikan pemasa pendapatan anda tidak akan tamat tempoh

4- Untuk setiap halaman, anda perlu menunggu 20 saat pemasa untuk menamatkan. Kemudian, anda mesti memasukkan capthca, klik pada butang 'Kredit Klik'. Kemudian, klik pada butang 'Laman Maju' untuk meneruskan melayari.

Apabila anda telah menyelesaikan sekurang-kurangnya 10 iklan, anda boleh klik pada butang bukannya 'Laman Maju' 'Kembali ke Akaun'.

5- Klik pada '20 PPC / 1000 TE Kredit 'untuk membeli Pakej Pengiklanan.

6- Klik pada butang hijau 'Persediaan A Banner Iklan Baru' untuk menubuhkan banner yang anda mahu menggalakkan.

7- Pilih saiz banner anda (3 pilihan). Masukkan tajuk kempen anda, pautan sasaran dan link banner. Kemudian, klik pada butang 'menyelamatkan' dan anda akan menguji link banner anda.

8- Tunggu selama 10 saat pemasa untuk menamatkan. Kemudian, klik pada 'Kembali ke Iklan Saya'.

Jika laman web anda tidak muncul dalam tetingkap ujian, anda boleh mengedit pautan sasaran anda untuk membetulkannya. Klik pada butang 'Butiran' di sebelah banner anda dan membuat perubahan.

Anda boleh setup tanpa had sepanduk.

9- Pilih banner yang anda mahu untuk menambah klik pada dan klik butang 'Beli Adpak' hijau di sebelahnya.

Masukkan amaun Iklan Pek anda ingin membeli dan memilih pemproses pembayaran anda. Kemudian, klik pada butang 'Pratonton'. Jumlah termasuk bayaran pemproses akan muncul. Kemudian, klik pada butang 'Pay Now' untuk mengesahkan pembayaran.

Setelah pembayaran disahkan, link iklan akan diwujudkan dengan link banner yang anda masukkan dan ia akan dikreditkan 1,000 kredit iklan didarab dengan jumlah pek iklan anda hanya membeli. (Contoh: Anda membeli 2 adpacks pada banner anda, supaya anda mendapat 1,000 x 2 = 2,000 kredit iklan link anda). Anda boleh melihat link iklan aktif anda dengan klik pada pautan 'Laman Web Saya' pada menu sebelah kiri.

Nikmati pendapatan baru setiap jam dalam baki anda.
Anda boleh membeli tanpa had pek iklan dengan sama ada pendapatan baki anda atau dengan membeli dengan pemproses pembayaran yang disediakan


Strategi
Berikut adalah beberapa strategi yang saya berkongsi dengan anda untuk mengoptimumkan pendapatan anda. Kebanyakan daripada mereka dihubungkan dengan perkhidmatan kedudukan adpak / perkongsian.

Grow Pendapatan Anda dan Kuasa Pengiklanan (100% Belian Balik)



Satu aspek yang sangat berkuasa perkhidmatan adpack adalah bahawa anda boleh meningkatkan pendapatan anda dan kuasa pengiklanan dengannya. Oleh kerana anda mendapat $ 5 keuntungan apabila kedudukan perkongsian anda matang, anda boleh membeli semula adpack baru untuk mendapatkan lebih banyak kredit pengiklanan dan menjana satu lagi $ 5 keuntungan. Lebih banyak anda membeli semula, pek iklan lebih anda mendapatkan dan lebih banyak keuntungan anda boleh menjana.

TrafficMonsoon dilancarkan pada 10 Oktober 2014. Sejak dilancarkan, pendapatan purata harian telah $ 1 (2%) setiap hari bagi setiap kedudukan perkongsian aktif. Ini bermakna bahawa kedudukan setiap perkongsian aktif anda akan mendapat kira-kira $ 1 setiap hari selama 55 hari, berdasarkan statistik semasa. Jadi, 50 hari selepas pembelian adpack anda, anda perlu mempunyai $ 50 dalam baki pendapatan anda, cukup untuk membeli adpack baru!

TrafficMonsoon AdPack Kalkulator
Saya membuat Kalkulator Adpack ini untuk membantu saya menguruskan rujukan pendapatan mereka pada TrafficMonsoon dan membantu mereka mencapai sasaran kuasa pendapatan / pengiklanan mereka. Kalkulator spreadsheet adalah berdasarkan pada 2% ($ 1) Pendapatan harian per adpack. (Lajur 91% / 9% menunjukkan anda keuntungan harian anda perlu mendapatkan dengan mengikuti 91% / 9% peraturan).

Bagaimana ia berfungsi adalah ia menunjukkan apa yang anda boleh mencapai dengan membeli balik adpacks baru dengan 100% daripada pendapatan anda untuk tempoh masa. Anda memasuki adpacks anda bercadang untuk memulakan dengan dan spreadsheet akan mengira berapa banyak adpacks aktif dan jangkaan keuntungan anda perlu mendapatkan. Semua pengiraan ini adalah berdasarkan kepada purata $ 1 pendapatan harian per adpack. Ia adalah tepat dengan pendapatan yang kami terima setiap hari sekarang, tetapi ia tidak boleh menjadi 100% tepat kerana mereka boleh menjadi lebih tinggi atau di bawah $ 1 bergantung kepada jualan yang dijana semula.

Mengekalkan Pendapatan Anda dan Iklan Kuasa (91% Belian Balik / 9% cashout)

Strategi ini adalah sangat baik untuk diikuti jika anda ingin terus membuat pendapatan yang baik dalam jangka panjang dan mengekalkan aliran malar kredit pengiklanan baru.

Sebaik sahaja anda mencapai matlamat anda kedudukan perkongsian aktif mengira, anda boleh menggunakan strategi ini untuk mengekalkan bilangan kedudukan perkongsian aktif yang anda ada dan cashout keuntungan anda.

Pengiraan adalah agak mudah.

Anda mendapat $ 55 setiap kedudukan perkongsian.
Setiap adpack kos anda $ 50.
Ia bermakna anda membuat keuntungan $ 5 bagi setiap pembelian adpack (apabila kedudukan perkongsian anda matang).

Anda boleh cashout $ 5 untuk setiap $ 55 yang anda peroleh, jadi anda akan sentiasa dapat membeli semula adpack baru manakala menunaikan daripada keuntungan anda.

Nisbah cashout adalah sebanyak $ 5 / $ 55 = 1/11 = ~ 9% daripada pendapatan anda.

Cara mudah untuk melakukan strategi ini berdasarkan nombor anda daripada kedudukan aktif:
  • Beberapa jawatan aktif: Belian Balik pek 2 iklan dengan pendapatan anda dan cashout seterusnya $ 10. Kemudian, ulangi dua langkah sebelumnya.
  • Jawatan lebih aktif: Belian Balik 10 modpacks dengan pendapatan anda dan cashout seterusnya $ 50. Kemudian, ulangi dua langkah sebelumnya.
  • Banyak jawatan aktif: Belian Balik 20 adpacks dengan pendapatan anda dan cashout seterusnya $ 100. kemudian, ulang dua langkah sebelumnya.
Anda boleh memilih pelan pembelian semula / cashout anda sendiri, tetapi jika anda ingin mengikuti strategi ini, anda perlu menyimpan 91% / 9% nisbah cashout pembelian semula.





15 Oktober 2015

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia,

Pada siri artikel yang lepas saya telah kongsikan serba sedikit mengenai paidverts dan cara untuk memahami serba sedikit mendapatkan pendapatan sampingan melalui program mereka. Artikel yang lepas tue mungkin terlalu simple dan mengunakan ayat campur aduk melayu dan english, dan membuat anda sedikit keliru. Berdasarkan rekod yang lepas-lepas ramai referrer saya yang kurang faham atau kurang jelas mungkin juga kurang yakin bahawa program ini boleh buat duit ke? Ok, jika anda mempunyai 2 hingga 3 jam sehari dan ada kemudahan beronline anda sepatutnya mengunakan masa lapang anda untuk menambahkan pendapatan sepanjang masa melalui Paidverts ini.

buat duit online dengan Paidverts
Jika anda masih belum menjadi ahli, anda boleh join link saya nie untuk mendaftar : KLIK DISINI.
Kepada mereka yang telah menjadi ahli dan ingin menambah pengetahuan dan sebagai altenatif anda untuk mencari downline / referrer, anda boleh copy dan paste je panduan ini ke web / blog anda. Mari sama-sama saling membantu meningkatkan taraf hidup kita yang serba mencabar pada ekonomi dunia sekarang. Bila lagi untuk bertindak? Peredaran masa ibarat emas, setiap masa anda mendapat pulangan melalui program ini jika anda komited dan tahu bagaimana program ini berfungsi untuk jangka masa lama.

Bagaimana anda boleh jana wang melalui Paidverts
- Paidverts berkonsepkan “Proven Valuable Users” bermaksud hanya pengguna yang berdaftar yang terbukti sahaja yang layak menerima insentif daripada pengiklan. Maksudnya setiap hari kita perlu mengklik “Activation ads” untuk membuktikan anda adalah Proven Valuable User.. Dengan ini anda layak untuk klik iklan yang dipamerkan.

- Berkonsepkan “Bonus Ads Point (BAP)”… Urus niaga dalam Paidverts menggunakan konsep ini….bermaksud 1 BAP bersamaan dengan 0.0005 usd…bermaksud semakin banyak BAP point anda ada semakin tinggi duit yang anda jana…

buat duit online dengan Paidverts





Disini adalah langkah-demi-langkah yang cepat untuk pengguna baru:
Langkah 1: Selepas anda login - klik pada "Ad Pengaktifan" - ini akan memberikan anda 100 Mata Bonus Iklan (BAP).
Langkah 2: Sepanjang hari klik pada "Iklan berbayar" halaman: - di mana anda akan mencari iklan dibayar. Dengan setiap iklan yang berbayar yang anda terima, Mata Bonus anda akan berkurangkan dan anda akan terus menerima iklan berbayar sehingga anda kehabisan BAP.
Langkah 3: Klik pada iklan pengaktifan (BAP) sekali lagi, untuk mendapatkan lebih banyak BAP. Dan menerima iklan yang lebih dibayar!
Langkah 4: Beli kempen iklan: - setiap dolar yang anda belanjakan akan memberikan anda 50 lawatan ke laman web anda, dan juga menambah 3100 BAP ke akaun anda! Yang akan memberikan $ 1,55 bernilai iklan dibayar ke akaun anda ASAP.



- Ini adalah salah satu contoh iklan berbayar yang saya terima setiap hari dan ada iklan berbayar saya memperolehi 1 iklan sahaja bernilai $2 keatas. Iklan berbayar ini bergantung pada group posisi BAP anda dan pembelian super upgrade yang bertanda 1%.

buat duit online dengan Paidverts

Jika anda telah mengumpul $2.99 atau ingin melaburkan wang anda, pembelian naik taraf kepada (Super User - Mini Upgrade) kos $ 2.99 tempoh & = 7 hari
saya telah menerima 85 iklan yang dibayar oleh pakej naik taraf ini adalah langkah terbaik mendapatkan pulangan aliran kewangan secara pantas. Lihat contoh dibawah berikut :

buat duit online dengan Paidverts

PaidVerts Tips:

1) Pastikan akaun anda aktif!

Hanya akaun yang aktif menerima iklan berbayar. Anda boleh melihat 'iklan pengaktifan' dari ahli anda halaman utama pada bila-bila masa.
Setiap iklan pengaktifan anda melihat menambah 7 hari dari status aktif dengan 100 Mata Bonus Iklan akaun anda + (BAP)!

- Lihat pelbagai pengaktifan iklan sekaligus, untuk mengumpul BAP, dan mengaktifkan akaun anda dengan baik terlebih dahulu.
- Jika akaun anda tidak aktif, anda boleh mengaktifkan semula itu pada bila-bila masa. Dan mengambil tepat di mana anda berhenti!
- Jika anda pergi bercuti, Vacation Mode adalah cara penyelamat ! Ini akan menjimatkan Mata Iklan Bonus anda dari dimakan oleh iklan yang anda tidak klik.
Seperti yang ingat, anda hanya mempunyai 18 jam untuk klik pada setiap iklan yang dihantar kepada anda, atau ia akan dikitar semula dan diberikan kepada orang lain!

2) Rujuk Kawan!

Mengapa melakukan semua kerja, apabila anda boleh mendapatkan orang lain untuk melakukannya untuk anda!
Anda akan mendapat 10% daripada setiap iklan yang telah dibeli rakan-rakan anda, dan juga 10% daripada nilai setiap klik rujukan anda membuat!
Oleh itu, jika mereka melihat iklan $ 10, anda akan mendapat komisen $ 1 tanpa melakukan apa-apa.
Untuk merujuk kawan-kawan hanya memberi mereka referral link anda.




3) Mata Iklan Bonus (BAP) adalah kunci untuk membuat banyak wang dengan PaidVerts.
Ini adalah bagaimana kita membezakan trafik junk freebie, dari pengguna berharga yang pengiklan berminat untuk berkomunikasi dengan.
Baca FAQ kami untuk mengetahui bagaimana untuk mendapatkan lebih banyak Mata Iklan Bonus.


4) Iklan dengan PaidVerts! Bantu komunikasi kami!

Untuk setiap dolar yang dibelanjakan untuk Pek Iklan Bulk, anda akan mendapat:

- 50 lawatan ke laman web anda selama 30 saat, selepas pengguna menaip tiga mata jualan utama anda dalam bentuk captcha. Jadi mereka bersedia dan tahu apa yang mereka cari walaupun sebelum tiba di laman web anda.
- 100 tayangan banner banner pemutar 125 * 125 px kami
- 25 teratas eksklusif tayangan banner halaman untuk 728 * 90 banner kami
- Dan kita akan mendapat dalam Mata Iklan 3100 Bonus untuk akaun anda! Ini bernilai $ 1.55 iklan dibayar yang akan dihantar ke akaun anda ASAP!

Pada asasnya, jika anda membuat keputusan untuk membeli pek iklan anda akan mendapatkan pulangan wang dari modal anda, tetapi hanya jika anda akan klik pada iklan berbayar yang akan dihantar ke akaun anda. Jika anda ajen, affiliate, dropship, perniagaan online atau ingin mencari traffik yang bermutu anda patut membeli pek iklan ini. Dan anda memdapati wang anda laburkan untuk memasarkan link anda di pengiklanan Paidverts akan berkembang dan mendapat pulangan memuaskan hati anda.




https://www.paidverts.com/ref/ghapour

PaidVerts


Menjana pendapatan sehingga $ 50 sehari dengan PTC ini.
Melabur serendah $ 1 ($ membeli 1 pek iklan pukal) untuk mendapatkan tambahan 3100 BAP & meningkatkan Pendapatan anda,,, kredit pengiklanan banyak juga ganjaran dengan ia.  Ini adalah tapak 100% dipercayai membayar sejak 2010. Selamat bekerja ! Dibawah adalah public profil saya yang terkini. Anda boleh lihat perbezaan antara profit dan pendapatan saya bertambah dan akan terus meningkat. Anda akan mendapat hasil yang sama jika anda konsisten, akan datang kita akan lihat perubahan yang lebih besar lagi.


Bisnes Rm10 Untung je Beb

Dikuasakan oleh Blogger.

Translate