23 November 2015

 Isnin, November 23, 2015         16 comments
Asssalamualaikum,

Kepada rakan-rakan yang bersama saya dalam menjalankan perniagaan online, saya mengucapkan terima kasih diatas kerjasama dan kuatkan azam anda untuk berjaya dalam perniagaan buat duit online. Kali ini saya telah menerima pembayaran yang ke lapan dari pihak TrafficMonsoon. Syukur Alhamdulillah.. Sebagai ahli biasa yang tanpa perlu mengeluarkan modal, dan hanya klik iklan berbayar sangat mudah dan senang bagi mereka yang ingin mencari modal permulaan atau sebagai pendapatan sampingan.

Ini adalah bukti pembayaran yang telah saya terima hari ini..


TrafficMonsoon nie tak lah sesusah mana, hanya memerlukan sedikit masa anda setiap hari, dalam setengah jam sahaja anda boleh buat duit online selagi mana anda mahu. Jika anda berminat terlebih dahulu anda kena buka akaun Paypal atau Payza untuk menerima bayaran transaksi online. free je nak buka akaun Paypal dan Payza dengan tanpa sebarang caj dikenakan.


Melalui program bersama TrafficMonsoon kita dan mendapat kelebihan jika kita aktif setiap hari. Contoh, saya join TrafficMonsoon belum ada sebulan tapi telah mendapat bayaran dari mereka. Jika anda telah menjadi ahli di TrafficMonsoon, perkara yang terbaik adalah ajak rakan-rakan atau berkongsikan link referer anda di media sosial atau di Traffic Exchange yang ada dalam pasaran seperti EasyHit4u, Traffic Magician, TrafficAdBar dan lain-lain lagi.


Potensi Pendapatan :
* Free member pendapatan sehari $0.10 - $0.15
* Anda boleh meningkatkan traffik laman web anda
* Profit sharing. Beli adpack $50 dapat $55 segera
* 100% referral klik dan 10% dari setiap pembelian adpack

1. Anda mempunyai 1 reff aktif dalam 1 hari anda akan mendapat 1 reff x 0.1$ = 0.1$/hari
2. Anda mempunyai 10 reff aktif dalam 1 hari anda akan mendapat 10 reff x 0.1$ = 1$/hari
3. Anda mempunyai 100 reff aktif dalam 1 hari anda akan mendapat 100 reff x 0.1$ = 10$/hari
4. Anda mempunyai 1000 reff aktif dalam 1 hari anda akan mendapat 1000 reff x 0.1$ = 100$/hari

* Pembayaran melalui Paypal, Payza dan STP
* Pengeluaran Minimum $3
 

Ingat bahawa anda perlu melayari sekurang-kurangnya 10 tapak setiap 24 jam di Bursa Trafik untuk melayakkan diri untuk mendapatkan wang.
https://trafficmonsoon.com/?ref=ukhwah



Berikut adalah bukti-bukti yang saya telah terima dari TrafficMonsoon :-

Bukti pembayaran no7 (23 Sept 2015)


Bukti pembayaran no 6 (27 Ogos 2015)


Bukti pembayaran no 5 (14 jul 2015)


Bukti pembayaran no 4 (25 jun 2015)


Bukti pembayaran no 3 (12 Jun 2015)


Bukti pembayaran no 2 (22 apr 2015)





Bukti pembayaran no 1 (27 Mei 2015)





https://trafficmonsoon.com/?ref=ukhwah

16 ulasan:

  1. Trafficmonsoon memang mantab ya bang...

    BalasPadam
  2. Assalam...
    Tuan blh bgi emel@ wsap utk sya cntact ...sya amt bmnat...ni wsap sya...012 4978084...Sheikh Zack

    BalasPadam
  3. Assalam...
    Tuan blh bgi emel@ wsap utk sya cntact ...sya amt bmnat...ni wsap sya...012 4978084...Sheikh Zack

    BalasPadam
  4. .


    Jawatan Kosong Sambilan - Cikgu Tuisyen SPM / PT3 / UPSR (RM3200)
    - Cara memohon: Isi borang permohonan di >> http://1hometuisyen.blogspot.com/p/kadar-bayaran-tuisyen-di-rumah.html




    1HomeTuisyen menawarkan Jawatan Kosong Sambilan atau Part Time sebagai Guru Home Tuisyen untuk mengajar subjek-subjek UPSR / PT3 / SPM / STPM / A Level di sekitar -


    1. Kelantan - Kota Bharu, Pasir Mas, Tumpat,...
    2. Selangor - Puchong, S.Alam, Gombak, Sepang,...
    3. Terenganu - Besut, Dungun, Kemaman, Marang,,...
    4. N.Sembilan - Nilai,Tampin, Seremban, Tampin,...
    5. Penang - Bayan Lepas, Butterworth,...
    6. Pahang - Kuantan, Raub, Rompin, Temerloh,...
    7. Sarawak - Kuching, Sibu,Bintulu, Miri,...
    8. Perak - Taiping,Ipoh,Kerian, Kampar,...
    9. Kuala Lumpur, Labuan, Putrajaya
    10. Kedah - Baling, Kodiang, Sintok, Yan,...
    11. Johor - Segamat, Muar, Mersing, Kluang,...
    12. Perlis - Kangar,Arau,Padang Besar,...
    13. Sabah - Kudat, Sandakan, Tawau,...


    Cara memohon: Isi borang permohonan di >> http://1hometuisyen.blogspot.com/p/kadar-bayaran-tuisyen-di-rumah.html




    *****Share INFO ini di Wall Facebook Anda !

    BalasPadam
  5. menarik juga.


    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature).

    BalasPadam
  6. bro.. i follow u.
    https://trafficmonsoon.com/?ref=ukhwah

    BalasPadam
  7. http://YouthToEarn.com/?ref=75282

    BalasPadam
  8. cuba try ni...yg ni pon ok jugak
    http://adf.ly/1WYAZ1

    BalasPadam
  9. X faham brooi...
    Seems to be interesting...but x paham sangaat apa yg kena buat utk traffic monsoon nii??

    BalasPadam
  10. kayaknya mulai menggeliat lagi ni trafficmonsoon, setelah beberapa bulan sepi

    BalasPadam
  11. terdapat banyak betul cara buat duit online. thanks admin sudi kongsi cara admin, saya ada cara lain. dah 10 tahun saya kerja online. bukan niaga ya. kerja. gaji masyuk juga. [Jemput ke blog saya untuk tips Kerja Part Time Online]

    BalasPadam
  12. sungguh berguna info ni thnks

    BalasPadam
  13. Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. http://mgintro.blogspot.my/2015/03/apa-itu-marketglory-dan-cara-main.html

    BalasPadam
  14. Admin Tumpang Share...

    Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro

    Klik Sini http://mgintro.blogspot.my/2015/03/apa-itu-marketglory-dan-cara-main.html

    BalasPadam
  15. traffic monsoon ni pon program paid to click juga la yea.. menarik juga.. makin ramai referer makin menarik

    BalasPadam
  16. selain traffic monsoon clixsense pun ok...dijamin byr.. join http://www.clixsense.com/?2081555

    BalasPadam

Pelaburan Terbaik 2017

Jual Beli Bitcoin Malaysia

Pengedar/ejen frenz diperlukan

Bisnes Rm10 Untung je Beb

Dikuasakan oleh Blogger.

Translate