14 Disember 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ,
Adakah anda berminat untuk bekerja dari rumah secara part time atau full time?


Saya akan kongsikan kepada anda 1 program yang telah lama beroperasi yang telah membantu ahli-ahlinya membuat perniagaan internet dengan permulaan yang ringan dan mudah untuk dijalankan pada siapa-siapa sahaja untuk memulakan langkah business online iaitu dananiaga2u

DanaNiaga2u.com merupakan Program Komuniti terbaru untuk MEMBANTU Sesama Insan. Dengan gabungan teknologi system internet terkini, program ini direka untuk membantu komuniti untuk memajukan Ekonomi masing-masing melalui satu Platform MUDAH, MURAH, CANGGIH,TELUS dan TERKINI

Dalam suasana ekonomi yang tidak menentu, setiap dari kita ingin memajukan ekonomi keluarga masing-masing dengan menambah pendapatan sampingan. Program ini direka khas tanpa melalui orang tengah atau Admin.

Adakah anda tergolong dalam golongan ini…?

✓ Ingin cari duit poket tambahan
✓ Menyelesaikan tunggakan bayaran kereta, atau sewa rumah?
✓ Menyelesaikan HUTANG Kredit Kad?
✓ Menyelesaikan HUTANG Pinjaman Pelajaran?
✓ Bayar HUTANG kawan-kawan?
✓ Nak beli Handphone baru yang lebih baik?
✓ Nak settle kan bil elektrik dan air yang tertunggak?
✓ Nak cari MODAL untuk mula bisnes kecil-kecilan?
✓ Nak PROMOSI produk Jualan ANDA?
✓ Nak simpanan pembelanjaaan untuk anak-anak masa depan

Anda memang telah berjumpa Program yang sangat sesuai dengan anda dan TEPAT dengan masanya.

Kenapa dananiaga2u?

✓ Modal Semua Mampu
✓ Pembayaran Terus Dalam Akaun Bank Anda
✓ Ruangan iklan percuma sepanjang hayat..Anda ada bisnes..boleh iklan disini
✓ Produk yg pelbagai dgn diskaun (lebih RM10 keatas )
✓ Bekerjasama Sesama Ahli Kumpulan
✓ Bukan Skim Cepat Kaya @ Rolling Money
✓ Cukup Mudah untuk Direalisasikan
✓ Mission RM7,812,500.00 untuk semua ahli kumpulan
✓ Dananiaga2u menggunakan sistem matriks 5 X 5 sehingga level 6

Apa Yang Perlu Ada Untuk Menyertai Program Ini?

✓ADA Modal permulaan cuma RM 10.00 (Sepuluh Ringgit Sahaja) *** Sekali sahaja.
✓ADA Akaun Bank sendiri untuk terima bayaran.
✓Tahu cara nak kongsi Link Web kepada kawan-kawan melalui SMS, FB, Whatsapp, WeChat, Email dan lain-lain.
Ada kawan-kawan yang macam anda (  5 orang jer), ada RM10.00 dan ingin memajukan status kewangannya jugak…. Ada tak? Kalau xde takpe lah…

Bagaimana Menukar RM10 Kepada RM7,812,500.00?

Bilamana anda telah membuat bayaran kepada penaja anda, akaun dananiaga2u anda akan diaktifkan. Posisi anda kini dilevel 1. Anda boleh mula menaja peserta baru kepada program ini. Anda hanya perlu menaja 5 orang peserta baru yang berminat serta bertangungjawab untuk turut sama berganding bahu membantu sama lain.

Apa yang anda akan perolehi? 
Anda sekarang di Stage-1 : Anda layak membeli produk promosi dananiaga2u dengan harga diskaun lebih dari RM20 ke atas. Anda masih untung.
YA 100% keuntungan milik anda!
Dari 5 orang peserta baru tadi mereka akan membayar Rm10 setiap seorang terus kepada akaun bank anda. Bermakna...Rm10 x 5 orang = Rm50

http://www.dananiaga2u.com/evolutionincome

Cukupkah Rm50 bagi anda? Jika anda mahukan lebih lagi naik taraf penyertaan anda ke level 2, dengan membayar Rm30 (dari income RM50 tadi). Anda masih ada simpanan RM20.00 dalam bank anda.. 
Anda sekarang di Stage-2 : Anda layak menghantar IKLAN PERCUMA di web DanaNiaga2u.com. Kini anda dibantu untuk promosikan produk dan servis anda kepada Komuniti DanaNiaga2u.com. Anda UNTUNG lagi.. Iklan seperti disebelah kanan website
5 kawan di bawah anda, akan kenalkan 5 kawan : 5 x 5 = 25 kawan.
Bila 25 kawan ini nak Upgrade ke Stage-2, mereka akan bayar kpd anda :
RM30.00 x 25 = RM 750.00

YA! RM 750.00 terus masuk ke Bank ANDA.
Anda berpeluang Upgrade ke Stage-3 dan seterusnya.
Anda sekarang di Stage-3 : Anda layak menjana pendapatan sehingga RM 6,250.00. Ingat modal permulaan anda cuma RM10.00. Jangan biarkan kawan2 taja anda. Daftar sekarang dan upgrade segera.
Beginilah sistem ini berkerja. Sistem akan memberitahu anda sekiranya anda sudah layak untuk naik taraf. Peringkat demi peringkat.
Contoh Pengiraan sahaja… Pendapatan anda, bergantung kepada usaha anda sendiri.
Disebabkan ia adalah berkonsepkan Matrix, katakan sekiranya saya mempunyai lebih dari 5 orang, ia akan di letakkan dibawah downline saya dari kanan kekiri. Maknanya semua orang akan mempunyai downline walaupun anda tidak dapat mencari downline sendiri, sistem ini akan membawa downline dari referer upline yang melebihi 5 orang itu ke account/link anda secara automatik.

Dananiaga2u telah beroperasi pada tahun 2015 dan tiada yang kene atau pun ditipu kerana duit pendaftaran tidak melalui admin tetapi dibayar terus kepada upline anda/ akaun anda sendiri.

KLIK link url dibawah untuk pendaftaran dan link anda turut akan dipamirkan juga dan akan dipromosikan secara giliran untuk memenuhi ruangan downline masing-masing. Tujuan ini adalah memberi salah satu altenatif memberi pulangan dengan kadar segera dan membantu ahli-ahli yang lain.. Mari kita memberi peluang kepada diri sendiri dan kepada rakan-rakan anda untuk menambahkan pendapatan dengan modal terendah dan tanpa risiko.. hanya bermodalkan sekali dan hanya rolling pendapatan yang anda perolehi melalui program ini..DAFTAR pada mana-mana link dibawah

     Admin Status Active                     Klik Link untuk Join  ----->  www.dananiaga2u.com/evolutionincome 

     Status Active : 14/12/2016            Klik Link untuk Join  ----->  www.dananiaga2u.com/sitisahidah85

     Status Active : 15/12/2016            Klik Link untuk Join  ----->  www.dananiaga2u.com/wawa1010

     Status Active : 15/12/2016            Klik Link untuk Join  ----->  www.dananiaga2u.com/Azilah2000 
 
Link Anda Seterusnya disini..Maaf.. Laman web team saya sudah dikemaskini dan berpindah di sini http://dananiaga2u.weebly.com/Sila layari dan lihat sendiri...

Setelah setiap link diatas mendapat 5 downline dan memenuhi kuota level pertama, link downline seterusnya akan ditukar dan diulang pada peringkat pertama tadi..Saya akan updatekan secara sistematik dan terkini agar sesiapa yang join layak mendapatkan kelebihan yang sama.
NOTA : ingat, modal cuma RM 10.00. Jangan sampai sedare-mare, kawan2 anda taja anda.  Bertindak SEGERA!   Daftar Sekarang! dan Upgrade ke VIP cuma RM10.00



Kejayaan anda bermula dari diri anda.  
Jadilah yang terawal, jangan tunggu sampai esok…

http://www.dananiaga2u.com/evolutionincome


0 ulasan:

Catat Ulasan

Jual Beli Bitcoin Malaysia

Pengedar/ejen frenz diperlukan

Bisnes Rm10 Untung je Beb

Dikuasakan oleh Blogger.

Translate