15 Oktober 2015

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia,

Pada siri artikel yang lepas saya telah kongsikan serba sedikit mengenai paidverts dan cara untuk memahami serba sedikit mendapatkan pendapatan sampingan melalui program mereka. Artikel yang lepas tue mungkin terlalu simple dan mengunakan ayat campur aduk melayu dan english, dan membuat anda sedikit keliru. Berdasarkan rekod yang lepas-lepas ramai referrer saya yang kurang faham atau kurang jelas mungkin juga kurang yakin bahawa program ini boleh buat duit ke? Ok, jika anda mempunyai 2 hingga 3 jam sehari dan ada kemudahan beronline anda sepatutnya mengunakan masa lapang anda untuk menambahkan pendapatan sepanjang masa melalui Paidverts ini.

buat duit online dengan Paidverts
Jika anda masih belum menjadi ahli, anda boleh join link saya nie untuk mendaftar : KLIK DISINI.
Kepada mereka yang telah menjadi ahli dan ingin menambah pengetahuan dan sebagai altenatif anda untuk mencari downline / referrer, anda boleh copy dan paste je panduan ini ke web / blog anda. Mari sama-sama saling membantu meningkatkan taraf hidup kita yang serba mencabar pada ekonomi dunia sekarang. Bila lagi untuk bertindak? Peredaran masa ibarat emas, setiap masa anda mendapat pulangan melalui program ini jika anda komited dan tahu bagaimana program ini berfungsi untuk jangka masa lama.

Bagaimana anda boleh jana wang melalui Paidverts
- Paidverts berkonsepkan “Proven Valuable Users” bermaksud hanya pengguna yang berdaftar yang terbukti sahaja yang layak menerima insentif daripada pengiklan. Maksudnya setiap hari kita perlu mengklik “Activation ads” untuk membuktikan anda adalah Proven Valuable User.. Dengan ini anda layak untuk klik iklan yang dipamerkan.

- Berkonsepkan “Bonus Ads Point (BAP)”… Urus niaga dalam Paidverts menggunakan konsep ini….bermaksud 1 BAP bersamaan dengan 0.0005 usd…bermaksud semakin banyak BAP point anda ada semakin tinggi duit yang anda jana…

buat duit online dengan Paidverts

Disini adalah langkah-demi-langkah yang cepat untuk pengguna baru:
Langkah 1: Selepas anda login - klik pada "Ad Pengaktifan" - ini akan memberikan anda 100 Mata Bonus Iklan (BAP).
Langkah 2: Sepanjang hari klik pada "Iklan berbayar" halaman: - di mana anda akan mencari iklan dibayar. Dengan setiap iklan yang berbayar yang anda terima, Mata Bonus anda akan berkurangkan dan anda akan terus menerima iklan berbayar sehingga anda kehabisan BAP.
Langkah 3: Klik pada iklan pengaktifan (BAP) sekali lagi, untuk mendapatkan lebih banyak BAP. Dan menerima iklan yang lebih dibayar!
Langkah 4: Beli kempen iklan: - setiap dolar yang anda belanjakan akan memberikan anda 50 lawatan ke laman web anda, dan juga menambah 3100 BAP ke akaun anda! Yang akan memberikan $ 1,55 bernilai iklan dibayar ke akaun anda ASAP.- Ini adalah salah satu contoh iklan berbayar yang saya terima setiap hari dan ada iklan berbayar saya memperolehi 1 iklan sahaja bernilai $2 keatas. Iklan berbayar ini bergantung pada group posisi BAP anda dan pembelian super upgrade yang bertanda 1%.

buat duit online dengan Paidverts

Jika anda telah mengumpul $2.99 atau ingin melaburkan wang anda, pembelian naik taraf kepada (Super User - Mini Upgrade) kos $ 2.99 tempoh & = 7 hari
saya telah menerima 85 iklan yang dibayar oleh pakej naik taraf ini adalah langkah terbaik mendapatkan pulangan aliran kewangan secara pantas. Lihat contoh dibawah berikut :

buat duit online dengan Paidverts

PaidVerts Tips:

1) Pastikan akaun anda aktif!

Hanya akaun yang aktif menerima iklan berbayar. Anda boleh melihat 'iklan pengaktifan' dari ahli anda halaman utama pada bila-bila masa.
Setiap iklan pengaktifan anda melihat menambah 7 hari dari status aktif dengan 100 Mata Bonus Iklan akaun anda + (BAP)!

- Lihat pelbagai pengaktifan iklan sekaligus, untuk mengumpul BAP, dan mengaktifkan akaun anda dengan baik terlebih dahulu.
- Jika akaun anda tidak aktif, anda boleh mengaktifkan semula itu pada bila-bila masa. Dan mengambil tepat di mana anda berhenti!
- Jika anda pergi bercuti, Vacation Mode adalah cara penyelamat ! Ini akan menjimatkan Mata Iklan Bonus anda dari dimakan oleh iklan yang anda tidak klik.
Seperti yang ingat, anda hanya mempunyai 18 jam untuk klik pada setiap iklan yang dihantar kepada anda, atau ia akan dikitar semula dan diberikan kepada orang lain!

2) Rujuk Kawan!

Mengapa melakukan semua kerja, apabila anda boleh mendapatkan orang lain untuk melakukannya untuk anda!
Anda akan mendapat 10% daripada setiap iklan yang telah dibeli rakan-rakan anda, dan juga 10% daripada nilai setiap klik rujukan anda membuat!
Oleh itu, jika mereka melihat iklan $ 10, anda akan mendapat komisen $ 1 tanpa melakukan apa-apa.
Untuk merujuk kawan-kawan hanya memberi mereka referral link anda.
3) Mata Iklan Bonus (BAP) adalah kunci untuk membuat banyak wang dengan PaidVerts.
Ini adalah bagaimana kita membezakan trafik junk freebie, dari pengguna berharga yang pengiklan berminat untuk berkomunikasi dengan.
Baca FAQ kami untuk mengetahui bagaimana untuk mendapatkan lebih banyak Mata Iklan Bonus.


4) Iklan dengan PaidVerts! Bantu komunikasi kami!

Untuk setiap dolar yang dibelanjakan untuk Pek Iklan Bulk, anda akan mendapat:

- 50 lawatan ke laman web anda selama 30 saat, selepas pengguna menaip tiga mata jualan utama anda dalam bentuk captcha. Jadi mereka bersedia dan tahu apa yang mereka cari walaupun sebelum tiba di laman web anda.
- 100 tayangan banner banner pemutar 125 * 125 px kami
- 25 teratas eksklusif tayangan banner halaman untuk 728 * 90 banner kami
- Dan kita akan mendapat dalam Mata Iklan 3100 Bonus untuk akaun anda! Ini bernilai $ 1.55 iklan dibayar yang akan dihantar ke akaun anda ASAP!

Pada asasnya, jika anda membuat keputusan untuk membeli pek iklan anda akan mendapatkan pulangan wang dari modal anda, tetapi hanya jika anda akan klik pada iklan berbayar yang akan dihantar ke akaun anda. Jika anda ajen, affiliate, dropship, perniagaan online atau ingin mencari traffik yang bermutu anda patut membeli pek iklan ini. Dan anda memdapati wang anda laburkan untuk memasarkan link anda di pengiklanan Paidverts akan berkembang dan mendapat pulangan memuaskan hati anda.
https://www.paidverts.com/ref/ghapour

PaidVerts


Menjana pendapatan sehingga $ 50 sehari dengan PTC ini.
Melabur serendah $ 1 ($ membeli 1 pek iklan pukal) untuk mendapatkan tambahan 3100 BAP & meningkatkan Pendapatan anda,,, kredit pengiklanan banyak juga ganjaran dengan ia.  Ini adalah tapak 100% dipercayai membayar sejak 2010. Selamat bekerja ! Dibawah adalah public profil saya yang terkini. Anda boleh lihat perbezaan antara profit dan pendapatan saya bertambah dan akan terus meningkat. Anda akan mendapat hasil yang sama jika anda konsisten, akan datang kita akan lihat perubahan yang lebih besar lagi.


Jual Beli Bitcoin Malaysia

Pengedar/ejen frenz diperlukan

Bisnes Rm10 Untung je Beb

Dikuasakan oleh Blogger.

Translate