06 Mei 2014

 Selasa, Mei 06, 2014      ,
Salam sejahtera, kali ini saya baru berkesempatan untuk buat artikel mengenai 8Share. Sebenarnya banyak peluang buat duit online tanpa modal, lebih-lebih lagi dengan Program 8Share nie, cuma kene rajin update kat Facebook atau Twitter la..Yang kaki Facebook tue memang sangat digalakkan join 8Share nie. Sebenarnya 8Share nie dah lama, cuma ada yang belum jelas dan macam mana nak buat duit dengannya, termasuk lah diri nie jugak. OK..Serba serbi toturial buat duit dengan 8Share nie dikongsikan bersama yer..


buat duit dengan 8Share

Step 1:
Langkah mula-mula sekali nak dapat duit dengan 8Share nie kena daftar sebagai member and pastu sebagai Bonus anda akan mendapat rm5. Untuk mendaftar sila klik disini.

Step 2:
Klik dekat " fb_100000008839612 has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club" yang berwarna oren dibahagian atas sekali untuk join. Pastu mula pilih username anda mengikut citarasa anda sendiri tapi usernama anda tue memainkan peranan sebagai link referrer. Dan pastikan email yang didaftarkan masih lagi aktif (selalu pakai).
Contoh Username : "masukk"
URL anda : http://8share.com/my/masukk/invite
Step 3:
Selepas daftar tinggal tunggu jer pengesahan dari pihak 8Share. Dalam brape minit mesej pengesahan dari email anda akan sampai.

Step 4:
Bila dah dapat email pengesahan, klik pada Link yang diberikan untuk activate akaun 8Share anda... Terus masukkan butir-butir peribadi dan anda dah dapat RM5 pertama anda... Cuba check dalam Dashboard...Anda dah boleh menjana pendapatan dengan menyebarkan Link di sebelah kanan dashboard anda tue... Setiap yang mendaftar di bawah anda, anda akan dapat RM1.00.. Kalau yang dah kahwin, Suami ajak isteri dan yang Isteri ajak la suami..hehe.baru bergabung pendapatan.

Step 5:
Cuba perhatikan Menu dashboard di bahagian atas.. Klik Pada Special.. Seterusnya anda bersedia untuk cara buat duit yang ke 2...

buat duit dengan 8Share

Pilih salah satu iklan yang terdapat di sebelah bawah...
Klik iklan tersebut dan pastikan kempen itu belum completed..

buat duit dengan 8Share

Step 6:
Seterusnya buat ayat anda sendiri untuk menyakinkan orang untuk klik iklan ini.. Gunakan ayat yang lebih menarik lagi.. Boleh klik pada sample untuk contoh-contoh ayat yang orang lain buat...

buat duit dengan 8Share
Seterusnya setelah selesai ayat anda, Klik cara pengiklanan anda.. Untuk contoh ini, saya gunakan cara Share ke FB sahaja... Klik sahaja pada Button FB Share di bahagian bawah itu..

Step 7:
Seterusnya isi lagi ayat-ayat untuk menarik orang klik pada iklan anda di FB... Pastikan share kepada "Umum/Public" supaya semua orang boleh baca iklan anda...

buat duit dengan 8Share

Step 8:
Buka FB anda.. pastikan iklan tadi telah dimasukkan.. Sekiranya belum masuk, pastikan cara anda masukkan iklan adalah betul...

Dan anda telah selesai dalam kerja-kerja anda... Setiap klik Unik pada iklan anda, anda akan dapat RM0.20... Selalulah check pada bahagian Dashboard untuk check "earning" anda... Semoga berjaya... Jangan lupa selalu check pada Special juga.. Pastikan anda join semua kempen yang diadakan untuk memaksimakan pendapatan anda...


Online Job for All. Work from home computer.

Pengedar/ejen frenz diperlukan

Bisnes Rm10 Untung je Beb

Radio Mini Al Quran

Promosi Penapis Air Cuckoo - Kaya Dengan Mineral dan Beralkali Ringan.

Dikuasakan oleh Blogger.

Translate