16 Oktober 2012

 Selasa, Oktober 16, 2012      ,
Assalamualaikum..

Kini terdapat beberapa cara untuk membuat wang dalam talian, hanya dengan menggunakan internet.
Salah satu daripada pendapatan internet melalui menjadi surfer dan korang  akan dibayar mengikut jumlah laman web yang diberikan,pastikan radar masa yang diberikan mengikut dengan tepat jika terlalu cepat sebelum masa yang ditetapkan korang tak dapat bayaran la.Pastikan kalau korang nak buat duit dengan kaeadah ini, korang ikut terma dan syarat syarikat dan peraturan yang telah diberikan supaya senang untuk beroperasi.

Disini ada sedikit senarai perkidmatan yang akan korang klik dan lihat laman web dan akan dibayar..Syarikat yang ada ni, antara perkidmatan yang lebih popular diantarabangsa..Nasihat saya jangan terpedaya dengan websurfer yang tidak mempunyai latar belakang yang kuat, takut-takut ade kes penipuan yang tidak membayar surfer nya itu..tapi syarikat yang ada nie dah lama mereka beroperasi untuk mendapatkan traffik dari pihak pembayar so kita tak perlu bayar apa-apa, yang paling penting kita dibayar dengan kerja kita..










Banner







www.neobux.com
www.clixsense.com
www.clicksia.com
www.incentria.com 
www.incraseBux.com
www.adf.ly.com
www.BUXP.org
www.clixpower.com
AutoSurf Traffic Exchange: Powerful Results with SEO tips | 10KHits - 10KHits provides quality traffic hits to your personal or business websites.

Dibayar untuk membaca atau dibayar untuk klik (PTR / PTC) ini adalah tapak bahawa iklan tawaran untuk korang membaca dan sebagai pulangan korang, akan mendapat sebahagian daripada wang pengiklanan.Selamat mencuba dan bila dah jadi ahli jangan lupa share kat member2..k la, Insyaallah dimasa akan datang saya akan memperbaiki kekurangan ini..Maklumat ini sekadar tambahan kepada anda, mudah-mudahan berguna..insyaallah...


Free 500MH/s

Jual Beli Bitcoin Malaysia

Pengedar/ejen frenz diperlukan

Bisnes Rm10 Untung je Beb

Dikuasakan oleh Blogger.

Translate