02 Jun 2017

 Jumaat, Jun 02, 2017      , ,    No comments

ethtrade


Assalamualaikum dan selamat sejahtera, tahniah kepada semua yang ingin mengetahui mengenai Ethtrade dan bagaimana untuk buat duit (melabur).,InsyaAllah kita slow2 menimba ilmu atau pon resepi gandakan duit anda,OK,,,jom tegok.... Ramai yg tertanya2 πŸ‘‡πŸΌ

1. Ni bisnes apa?
Syarikat Ethtrade menjalankan urusniaga membeli dan menjual coin2 digital di web trade yg sah. Keuntungan jual beli diberi separuh utk syarikat separuh utk investor(kita)

2. Modal berapa ? Kena bayar bulan2 ke ?
Modal minimum rm60 utk usd10 . Ikut kemampuan masing2. Kalau nak bulan bulan pon boleh , kalau nak bayar sekali je pon takpe .

3. Kena cari org ke ?
Terpulang kepada anda . Kita ada income pasif (tak taja) income aktif (menaja) kalau nak income pasif je pon boleh. Kalau nak more side income boleh menaja sbb ada bonus utk yg aktif

4. Lepas join nak buat apa?
Dok diam2 boleh , menaja pon boleh .

5. lepas join dpt apa ?
Awak akan ada id sendiri. Login id awak boleh tgok keuntungan awak

6. Mcm mana cara nak guna btc utk dptkan rm?
Anda boleh cairkan btc dgn cara :
- Beri pada upline utk Topup ZG
- Jual kpd upline @ trader = dapat RM
- Anda belanja ke peniaga2 yg menerima BTC
- Anda transfer ke kad debit BTC dan CASHOUT di mesin ATM seluruh dunia
- Anda transfer ke kad debit BTC dan belanja guna kad trsebut di seluruh dunia

7. Withdraw ni apa?
withdraw tu pengeluaran utk kita cair kan bitcoin tu kepada cash sebab kita punya pelaburan bitcoin ke bitcoin .

8. Mcm mana nak withdraw?
Macam kat atas td

9. Bila tempoh utk withdraw?
withdraw bila cukup tempoh matang 60 hari dia boleh buat withdraw . tapi kalau nak ambik balik modal anda kena tunggu 4 bulan baru modal anda penuh. Kalau nak ambik lepas 60 hari boleh jd tp company akan caj 20%

10. Berapa lama proses withdraw?
Proses dalam sehari dua.

11. Ada ajar cara withdraw?
Ada. Ni caranya


Daftar free di link
https://ethrade.org/347105



Mata Wang BitCoin (BTC)

Apa Itu Bitcoin?

Bitcoin (BTC) ialah matawang baru dunia. Ia adalah MATAWANG DIGITAL dlm rangkaian Peer-to-Peer yg sangat selamat. Bitcoin dicipta , digunakan, dan di simpan dlm fail digital dikenali sebagai E-Wallet. Lebih 500,000 syarikat di seluruh dunia yg telah menerima BTC kerana ia tidak di kenakan caj tambahan seperti kad kredit. Lebih beribu bank di dunia ini juga telah menjalankan perniagaan mereka menggunakan Bitcoin.

Berapakah Nilai Bitcoin?

Nilai bitcoin sentiasa berubah-ubah, ianya seperti harga emas. Ianya ditentukan sepenuhnya oleh permintaan dan pembekalan (supply & demand).

Pada awal tahun 2013 harga 1 Bitcoin hanyalah sekitar $13 USD, tetapi dengan permintaan dan penggunaan Bitcoin semakin banyak, harga 1 Bitcoin hari ini adalah sekitar $450 USD dan dijangka akan mencecah ke $1000 USD atau lebih di masa akan datang. Penggunaan BTC telah berkembang pesat, dengan nilai pasaran semasa bernilai $6 Billion USD.

Apa kelebihan Bitcoin berbanding matawang konvensional / fiat money?

Segala urusniaga yang menggunakan Bitcoin sgt pantas.
Mudah, cepat dan lebih selamat(cashless) berbanding dengan matawang konvensional (RM).

Bitcoin bakal mengubah kewangan dunia sepertimana internet / email mengubah industri penerbitan pada suatu masa dahulu.

Setiap transaksi Bitcoin dilakukan tanpa syarat ketat, cukup dgn adanya internet dan PC/Smartphone dan tidak ada limit utk transfer.

Boleh digunakan di mana-mana negara, tempat atau perniagaan yang menerima urusniaga yang melibatkan Bitcoin dan tidak dapat dibekukan.

Bitcoin tidak dikawal (FREEDOM) dan dicetak secara fizikal seperti Ringgit Malaysia (RM)US Dollars , Euro ataupun Pounds Sterling oleh mana2 bank pusat dan kerajaan dunia.

Info BITCOIN :

πŸ’Ύ BITCOIN blh dijadikan Alternatif Simpanan bagi mereka yg diisytihar BANKRAP.
πŸ’Ύ Sebab BITCOIN adalah satu2nya aset kewangan .
πŸ’Ύ Pendek kata tiada siapa tahu berapa BITCOIN yg kita ada.
πŸ’Ύ Pihak bank tak blh trace simpanan BITCOIN kita apatah lg utk dibekukan sebagaimana aset2 lain.
πŸ’Ύ BITCOIN aset palig selamat dr sebarang ketidaktentuan ekonomi dan politik negara.

Baca artikel ni kalau nak faham pasal BITCOIN..

PENGGUNAAAN MATAWANG BITCOIN MENINGKAT DI MALAYSIA

Urusniaga melalui mata wang digital Bitcoin di Malaysia meningkat mendadak tahun ini, dalam apa yang disifatkan sebuah laman berita kewangan alternatif sebagai petanda kehilangan keyakinan terhadap sistem kewangan dan kekuatan mata wang ringgit.

http://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/2016/08/01/penggunaan-mata-wang-digital-bitcoin-meningkat-mendadak-di-malaysia/



ethtrade


TENTANG SYARIKAT

Syarikat Ethtrade ditubuhkan pada 2015. Dalam jangka masa singkat, kami bejaya menunjukkan pengurusan yang terbaik dan menyatukan kesemua keuntungan. Kami adalah golongan profesional muda dan bertenaga yang sentiasa bersemangat untuk mencapai matlamat. Pengurus kami—Eric Bondi dan Michael Frendowski—adalah pedagang yang terlatih. Sejak projek Ethereum dilancarkan pada 2013, kami mengambil keputusan untuk mempromosi platform unik ini yang dikenali sebagai "Dunia Komputer." Kami berhanggapan matlamat kami adalah untuk membangunkan dan mengambil bahagian didalam perdagangan matawang crypto yang dinamik. Sekarang, kami secara berperingkat menguasai kemungkinan Ethereum dan berkongsi pengalaman kami melalui perkhidmatan pengurusan aset yang berkualiti.

Prinsip pengurusan amanah kami menggunakan pelaburan anda untuk berdagang dengan Ethereum. Pendapatan purata bulanan daripada 30% sehingga 50%, separuh daripadanya (15-25%) terakru kepada pelabur. Pasaran matawang Crypto membenarkan seseorang mendapatkan lebih keuntungan, tetapi strategi utama kami lebih kepada keselamatan dana pelaburan.

Kami membuka peluang kepada pelabur dengan skim kerjasama yang jelas dan pembahagian untung sama rata antara pelabur dengan syarikat. Apabila melabur disini, anda melabur dimasa hadapan sebenarnya sudah pun berlaku.


ETHTRADE

Apakah platform pelaburan Ethtrade?

→Ethtrade adalah sebuah syarikat perdagangan cryptocurrency.
→Di mana kita boleh mengembangkan wang kita dengan hanya melabur dalam platform Ethtrade.
→Kita boleh mengembangkan Bitcoin, Ethereum atau Dolar!

Berapa banyakkah kita boleh mendapat hasil, harian atau bulanan?

→Sehingga 1% Harian
→15% Sehingga 25% Bulanan
→Tiada faedah tetap bergantung kepada prestasi team Ethereum.
→Pendapatan harian dari hari isnin hingga jumaat (Hujung minggu ditutup)
→Keselamatan terjamin, 100% Telus, Laporan kewangan mingguan, Laporan kewangan tahunan.
→Ethtrade - Pemasaran affiliate deposit unik + keuntungan.
→Mendapat komisen dengan menjemput rakan anda!
→3% sehingga 12% sedalam 5 level!

Sekali lagi!

Ianya deposit + bonus keuntungan pemasaran affiliate yang unik.

Ethtrade juga menyediakan..

→Pendidikan Perdagangan Cryptocurrency
→Pendidikan Ethereum - Memahami Rangkaian Ethereum
→Kerja Amal Ethtrade
→Kelab Ethtrade & Event
→Peraduan & Hadiah - 6,000 Hadiah, T-shirt, gajet dan banyak lagi!

Dimana syarikat ini terletak?

→Unit 3, Room 2207-9 Tower Two, Lippo Centre, 89 Queensway, Admiralty, Hong Kong.

→100% Syarikat Hong Kong berdaftar No. Syarikat 2398217

Siapakah pemilik syarikat?

Pemilik syarikat ialah :- →Michael Frendowski - CEO
→Eric Bondi -Marketing
→Jey Shin - Bussiness Developer
→Jackwood - Chief of IDE.

Ethtrade
Sertai Kami & Mulakan Pendapatan!

Sertai Masa Depan Hari Ini!

Ethrade Network MalaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ

https://ethtrade.org/@347105


ethtrade


πŸš€ MEMBINA MASA DEPAN BERSAMA ETHTRADE πŸš€

✅ Membina Masa Depan Anda Dengan Ethereum
INVEST DIGITAL CURRENCY BITCOIN & ETHEREUM
Compounding setiap hari
Makin lama simpan makin profits
✅ Pelaburan Minimum usd11@RM70
Maksimum investments tidak lebih daripada usd30,000 BERGANTUNG KEPADA STATUS ANDAπŸ“Œ

✅ Pendapatan bagi pelabur dari 15% ~25% sebulan kepada saiz portfolio pelaburan.
kontrak seumur hidup , selagi modal tidak dikeluarkn
Akruan Daily keuntungan kepada keputusan dagangan (kecuali hujung minggu dan cuti).

πŸ‘‰πŸ» Matang : Tempoh pelaburan yang dicadangkan 60 hariπŸ“Œ
Pengeluaran : MINIMUM USD10πŸ“Œ

➡ Gunakan Bitcoin / Ethereum / Advcash
Bayaran untuk pengeluaran awal dana daripada portfolio pelaburan:
a) sehingga 30 hari 30%
b) dari 30 hingga 60 hari:
- Penarikan balik sehingga 30% daripada portfolio pelaburan 0%
- Jumlah Pengeluaran daripada 30% kepada 50% daripada portfolio pelaburan 10%
- Jumlah Pengeluaran daripada 50% kepada 100% daripada portfolio pelaburan 15%
c) selepas 60 hari 0%

➡ Yuran Pengeluaran 0%
Tempoh pemprosesan permintaan pengeluaran dari 3 ke 5 hari bekerja.
Keupayaan untuk membuat permintaan pengeluaran di mana-mana hari.

Jadual peniaga setiap hari Isnin hingga Jumaat πŸ‘‡πŸ»

Contoh Modal & Profits:



✅Capital Invest USD11@RM120 MINIMA
(AUTO melabur semula@compounding)
● 1tahun KEUNTUNGAN RM734
● 2tahun KEUNTUNGAN RM6028
● 3tahun KEUNTUNGAN RM49507
● 4tahun KEUNTUNGAN RM406547
● 5tahun KEUNTUNGAN RM3.3JUTA

✅Capital Invest USD100@RM600
 (AUTO melabur semula@compounding)
☆ 1 tahun KEUNTUNGAN RM3668
☆ 2tahun KEUNTUNGAN RM30128
☆ 3tahun KEUNTUNGAN RM247397
☆ 4tahun KEUNTUNGAN RM2 JUTA
☆ 5tahun KEUNTUNGAN RM16 JUTA

πŸ‘‰πŸ» Keuntungan atas berdasarkan kiraan 0.86% setiap hari , Keuntungan hari berkerja shj. Nilai keuntungan sebenar mgkn berbeza

✅ Capital Invest RM2500@usd500
Ade 2option boleh gune pakai :

➡ Option 1 #Withdraw Bulanan
Untung setiap bulan +/- RM415
Kalo untung selama 1thn +/- RM415 x 12bulan = +/- RM4,980
Terima untung setiap bulan sampi bila2 , selagi modal x  usik.✔

➡ Option 2 #Peram Selama 1tahun@3tahun
Untung 1thn boleh capai +/- RM18,879
Untung 3thn boleh capai +/- RM1.2juta

πŸ‘‰πŸ» Pelaburan Bijak masa panjang. 
Simpan RM120 ⏩ Potensi RM3.3 juta
Simpan RM200 ⏩ Potensi RM5 juta πŸ“Œ


DAFTAR DI LINKπŸ‘‡πŸ»

Kemudian wsp sy=01138316345
kita buat sampai jadi
✅ Bagi yang mahu "mengenali" ethtrade.πŸ‘ cadangan saya buka dulu akaun. walaupun dgn modal serendah RM120  sekalipun..
✅Kita Bukan memaksa, sekadar cadangan. 
✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳
SEBAB☑☑☑☑
✅1) Kalau nak tunggu faham betul2 baru nak join, confirm takkan faham. Join dulu baru semakin faham.
✅Buktinya ramai yg dah join cuma nak cuba2, sekarang topup & topup lagi sbb dah faham..
✅2) Kalau nak kaji, kajian anda takkan berakhir selagi tak join. Join & kaji, sambil kaji sambil duit masuk. Sbb profit ethtrade bagi setiap hari utk yg pasif/aktif.
✅Jangan buang masa mengkaji sedangkan apa yg anda nak kaji, segala hasil kajiannya telah ditunjukkan..
πŸ˜€ 
3) Rata2 yg dah join, bila dah faham & yakin akan berkata " menyesal aku lambat join, menyesal aku fikir lama sangat..
✅✅Jangan ulangi sesalan itu, sebaliknya jadikan iktibar kpd kita semua.
✅✅Simpan RM120 dalam poket tak kaya pun, Labur RM120 tak jadi papa kedana pun, letak RM120 dalam ETHtrade konfem πŸ€‘πŸ€‘✅✅✅
Free register klik link..
✳✳✳✳✳✳✳
Selamat berusaha !!!
Oooo yess,,yess
πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼

Bagaimana nak bergerak dlm bisnes ni ❓

Apa yg perlu kita ada⁉

1. Kita kena faham sistem dulu. Jika kita faham senang kita nak terangkan kat kawan2. Kumpulkan bahan2 penting, gambar2 penting. Jadikan 1 folderπŸ—‚

2. Kita bkn jual barang atau kejar target brp kena capai, tp kita hanya share/kongsi peluang kepada orglain. Buat bisnes ni bersama membina empayar masing2🌎

3. Bukan join hari ni, hari ni terus dpt income. Ini semua bergantung pada rezeki masing2. Nama pun bisnes adat nya ada gagal ada berjaya. Tapi jgn cipta gagal selamanya. Semua yg berjaya pada masa sekarang bermula dari gagal dahuluπŸ’ͺ

4. Jgn stress2 jika belum dpt org join kita pada permulaan bisnes, tapi ambil peluang belajar nak jadi mcm org yg berjayaπŸŽ–

5. Yakinkan org. Siapa nak yakin ngn aku kan??? Itu kita kena buang jauh2 dlm diri kita, kena yakin dgn diri sendiri. Jika yakin belum ada bermaksud kita belum abis belajar lagi. Benda ni kena ada minat😍

6. Kuasai plan marketing dan kuasai FB & media sosial yg lain. Dunia tu bkn org lain yg punya tp kita punya. Jadi buat jeee, jgn fikir org nak cakap apaπŸ—£

7. Jgn malu jika mulakan bisnes ni. Takut kawan ejek, sindir atau di kata mcm2 di belakang. Tanya diri sendiri, dia atau kamu yg nak berjaya???😎
8. Jika ada sebarang soalan yg agak rumit, share dlm group WhatsApp, bincang sama2 belajar sama2. Ini lah Kita Family Ethtrade , kita semua dlm niπŸŽ“

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Kita buat bersama sama.
Kita buat berterusan. Jgn berhenti buat.🎯
Jgn tunggu org lain berjaya baru nak buat.πŸ€”
Anda tunggu apa lagi?  Anda tunggu? RUGI TUNGGU!!!πŸ˜’
Anda tengok org lain berjaya?πŸ‘”
Anda untung ke tengok org dah berjaya???πŸ˜‡
Anda tunggu bukti???🏧
Jgn tunggu bukti. Nanti anda RUGI tunggu bukti.

πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£

Jom ke πŸŒ™ Jom ke ⭐

Panduan register akaun ETHTRADE
[ Ikut arahan berikut-]

1. Buka gmail anda siap2 kerana pendaftaran memerlukan gmail...system akan hantar 4 digit nombor sebagai pengaktifan yg perlu anda isi didalam kotak yg akan disediakan nnt. 
2. Klik link dibawah ini (link penaja anda)
3. Klik oren bar "START EARNING NOW!"
4. Klik "SIGNUP"
5. Type email anda
6. Type kan catcha code dikanan
7. Check atau thick "I Agree......"
8. Klik oren bar "CREATE AN ACCOUNT"
9. Buka email anda - cari email drpd ETHTRADE
10. Dapat no pin 4 angka dlm email tersebut
11. Type kan no pin tersebut di website ethtrade
12. Screenshot page temporary login & password. Simpan untuk record anda
13. Bank-in deposit ke salah acc penaja anda atau leader anda (minta no akaun)
14. Ambil gambar bank-in slip deposit
15. Hantar whatsapp ke  (no tepon penaja anda) screenshot & bank-in slip bg tujuan pembelian credit USDollar ke account ethtrade anda.

πŸ’₯SELESAI.πŸ’₯πŸ’ͺ

Selamat mencuba
πŸ‘‰Selesai register..Pm saya utk mngaktifkn accπŸ’°πŸ’₯




DAFTAR PERCUMA &


HANYA 3 STEP AKAUN SIAP DIDAFTARKAN

1.klik link ☝🏻☝🏻☝🏻
2.Masukkan email yg sah dan no kod yang dihantar melalui email yg dimasukkan tak sampai seminit...masukkan kod n capcha
3. Klik 'Jana Pendapatan Anda Sekarang'

SELESAI...AKAUN ETHTRADE DAH PUN DIREGISTER

ethtrade

0 ulasan:

Catat Ulasan

Pelaburan Terbaik 2017

Jual Beli Bitcoin Malaysia

Pengedar/ejen frenz diperlukan

Bisnes Rm10 Untung je Beb

Dikuasakan oleh Blogger.

Translate