09 Januari 2017

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Kali ini saya ingin berkongsi maklumat buat duit dengan simkad Frenzmobile dan cara bagaimana untuk menjana pendapatan pasif setiap bulan walaupun bermodalkan RM10 sekali sahaja untuk memulakan perniagaan Telco. Dengan pembelian simkad ini anda sudah menjadi usahawan telco dan digelar Brand Partner. Saya nie baru jer join, start 1hb januari 2017..kira masuk hari nie dah seminggu la..huhu..baru dapat sorang downline..duduk kat perak plak tue, dari jb pos express ke perak, dalam 2-3 hari sampai la simkad dia. Nie kira first customer..org umah saya pon nak pikir dulu..takpe la..xdek paksaan..



OK..Sekarang saya nak bagi penerangan dan maklumat lebih mendalam mengenai Frenzmobile. Mana tau perkongsian ini dapat manfaat dalam bentuk jana pendapatan, penjimatan, faedah sebagai pengguna telefon, dan ilmu buat anda. Semoga anda bertenang dan open mind bila membaca perkongsian saya nie..huhu ambil positif dahulu, negetif nya buang jauh2.

Frenz Mobile adalah jenama baru bagi Kad Prabayar dan diuruskan oleh FRENZ Mobile Sdn Bhd (dahulu dikenali sebagai JAWY Mobile Sdn Bhd) akan diedarkan oleh FRENZ Network Sdn Bhd melalui Program Keusahawan Telco Frenz Network. Kad prabayar yang dibangunkan secara bersama antara Ceres Telecom Sdn. Bhd. sebagai penyedia Perkhidmatan Telekomunikasi.



Program Keusahawanan FRENZ Network adalah satu platform perniagaan secara perkongsian bersama yang mana kami membantu anda menjana pendapatan dengan mereka yang tersayang, rakan dan kenalan anda melalui satu pelan yang menjimatkan disamping memperoleh manfaat insentif jualan apabila anda berkongsi kehebatan dan pengalaman anda menjadi pengguna Prabayar FRENZ Mobile dengan pengguna yang lain.

Kami percaya bahawa pengalaman pelanggan adalah sumber terbaik untuk digunakan sebagai promosi pengiklanan yang sangat berkesan untuk mempromosikan perkhidmatan dan produk kami. Oleh itu, kami memberikan ganjaran kepada mana-mana “Brand Partner” dan “Area Manager” kami untuk berkongsi pengalaman dan kebaikan perkhidmatan kami kepada sesiapa sahaja.



Apa yang menariknya, Kad prabayar FRENZ mobile ini menawarkan kelebihan berganda iaitu bukan sekadar kad prabayar malah anda juga boleh menjadikan ia sebagai satu kerjaya atau karier dimana anda akan menerima insentif jika merujuk atau memperkenalkan kad prabayar FRENZ Mobile ini kepada pengguna yang lain yang berterusan kekal aktif menggunakan kad prabayar FRENZ Mobile ini.





Ada 4 Jenis Income dalam Frenz Mobile!

1. Income Topup
2. Income Tajaan
3. Income Langganan data
4. Income Upgrade



Apa itu income topup?
Setiap kali anda topup syarikat akan bagi anda 5% dari nilai topup dlm akaun bank anda.

Contoh
Bulan nie anda topup rm30.00,anda boleh dapat RM30.00×5%=??




Income kedua ialah Income Tajaan

Apa itu income tajaan??

Setiap rakan yang anda kenalkan dan mendaftar anda akan menerima  komisyen trus ke acc bank anda..

Contoh:
Bila anda kenalkan kepada keluarga anda,anda akan dapat income .

Bila keluarga anda topup Rm30.00 sebulan, anda akan dapat 5%. Walaupun anda tidak buat apa apa,namun anda tetap akan dapat kerana anda memperkenalkan kepada keluarga anda. Ini lah nama nya income tajaan.
   
Terus ke Acc bank anda!💰💰




Income ke 3 ialah Income langganan data.

Apa itu income langganan data??
Bila downline anda langgan data, anda akan dapat income daripada langganan data..

Cthnya
Bila mereka langgan data 1GB,anda akan dapat Rm1.00




Income ke 4 ialah Income Upgrade.

Kenapa perlu Upgrade??
☑ Komisyen tinggi
☑ Boleh melantik pengedar
☑ Dua bonus
☑ Insentif jualan berkumpulan
☑ Akan di naik taraf sebagai distributor

☑ Anda akan dapat free 20 keping sim kad.
☑ Komisyen lebih tinggi daripada brand partner.




7 Kelebihan Menggunakan Simkad Prabayar Frenz Mobile

1. Harga Simkad Frenz Mobile Murah

☑ Anda cuma perlu bayar RM10, bukannya RM90 atau RM49. RM10 untuk simkad nombor baru atau simkad kekal nombor lama (MNP) - Mobile Number Portability.

2. Pelan Internet Frenz Mobile

☑ RM5 / 7 hari (100MB)RM17 / 30 hari (500MB)RM30 / 30 hari (1GB)RM55 / 30 hari (3GB)RM99 / 30 hari (6GB)

2.1 - Pelan Internet Booster Frenz Mobile

☑ RM30 / 30 hari (1GB+1GB) BoosterRM55 / 30 hari (3GB+3GB) BoosterRM99 / 30 hari (6GB+6GB) Booster

3. Panggilan Pendek (Short Call)

☑ Panggilan 10 saat ke bawah hanya dikenakan caj 5 SEN.Termasuk ke semua rangkaian telco di Malaysia.

4. Tempoh Sah 60 Hari

☑ Tempoh sah kredit adalah 60 Hari.Setiap kali anda topup, sms atau guna data, tempoh sah akan dianjakkan kepada 60 hari.

5. Cover Insurans RM50,000

☑ Syarat nya topup minima RM30 setiap bulan,3 bulan berturut-turut. Bulan berikutnya layak dapat cover insurans.
Insurans cover  akibat kemalangan dan kecederaan kekal.

6. User Get User (UGU) Brandpartner get Brandpartner

☑ Ajak atau syorkan sesiapa untuk guna simkad Frenz Mobile atau tukar nombor lama ke Frenz Mobile, anda dapat komisen 11%-18% setiap kali mereka TOPUP / RELOAD & Bonus Langgan Data 18%. Dapat komisen topup dan data hingga 7 level. Segala Income boleh diwarisi.Contoh: anda syorkan Frenz Mobile kepada ABU. Bila ABU topup RM30, anda akan dapat RM1.50. Bila Abu langgan data internet, anda dapat RM1.00.Selagi mana ABU topup, anda akan dapat insentif 5% ini.

7. Area Manager get Area Manager

☑ Upah Pendaftaran Simkad – 10% Atau RM1.00
- Layak melantik Area Manager 
- Layak untuk dilantik sebagai Branch Manager dan Regional Manager bila mencapai kelayakan

- Bonus Daftar Area Manager – RM35 @ RM105 @ RM245
- Bonus GDB – RM15 setiap pasangan



Anda tak perlu risau untuk membeli kad tambah nilai untuk simkad frenz kerana memang sudah tersedia di pusat2 Jualan tersenarai..




Kadar panggilan di frenzprepaid serendah rm0.24sen/minit keseluruh rangkaian sedia ada..



"Short call" di frenzmobile termurah dipasaran..



Untuk pengetahuan anda frenzmobile mengunakan 2 rangkaian provider iaitu umobile dan maxis..




Kenapa umobile menjadi pilihan rakan provider simkad frenzmobile??..kerana umobile adalah salah satu telco yg mempunyai rangkaian network terpantas masa kini.



Apabila anda mendaftar di frenzmobile anda akan dilindungi insurans kemalangan peribadi dibawah kelolaan takaful insurans cover sehingga rm50k..Berbaloiikann??


Senarai kelebihan yang ada untuk anda di frenzmobile..️



Jika anda sayangkan no lama anda, difrenzmobile telah sediakan step2 Cara mengekalkan no lama anda, tanpa perlu ke kedai telekomunikasi..ini akan menjimatkan masa anda



Step2 seterusnya untuk mengekalkan no lama anda sila rujuk pada gambar



BAGAIMANA MENCIPTA PENDAPATAN PASIF 5 - 6 ANGKA SETIAP BULAN DENGAN SIMKAD FRENZ MOBILE BERNILAI RM10

Cara nya mudah saja

🔴  Dapat kan simkad Frenz Mobile yg berharga RM10. Secara automatik nye anda akan menjadi ajen yg sah sebagai Brand Partner. Hanya memperkenalkan simkad Frenz Mobile ini kepada siapa saja.Setiap kali mereka Topup anda akan perolehi komisyen dan setiap kali mereka melanggan data internet anda juga di beri komisyen.Selama mana mereka mengunakan simkad frenz Mobile ini.Selama itu lah anda akan di bayar.Walaupun pada masa itu anda rehat memperkenalkan simkad ini.

Jual sekali,Anda akan untung berkali2.....

Komisyen di kira sehinga 7 lavel dengan persen tertentu.

Contoh

❗Sekiranya Anda dapat memperkenalkan kepada ABU.Abu di kira lavel 1 anda.
❗Bila ABU memperkenalkan kepada BADOL..Badol di kira lavel 2 anda.
❗Bila BADOL memperkenalkan kepada CICI.Cici dikira lavel 3 anda.Begitu lah seterusnya sehinga lavel 7 anda.

🔴  Apa akan terjadi sekiranya anda dapat memperkenalkan kepada 5 orang dan 5 orang tadi memperkenalkan kepada 5 orang yg lain berlaku nye duplikasi 5 x 5 sehinga lavel 7 dan kesemuanya topup RM30 dan melanggan  data 1gb.

Apa yg anda perolehi sperti di bawah ini ⬇⬇⬇ RM14,722.50 sehingga RM63,627.50 setiap bulan akan masuk ke akaun bank anda.💰😍.

Itu sekiranya nye anda dapat memperkenalkan kepada 5 orang.Jika 10, 50, 100 orang.Sudah tentu komisyen yg anda perolehi akan lebih banyak lagi.

✅ Kerja kita hanya ramai kan lavel 1 kita seberapa ramai yg boleh.Lavel 2 - 7 akan terjadi secara automatik nya.

❗ Dengan modal serendah RM10 untuk orang join Frenz Mobile tiada masalah.Potensi untuk kita berjaya sangat cerah.

Apa tunggu lagi.bertindak lah hari ini demi hari esok..

FRENZ MOBILE DENGAN MODAL RM10,PASTI KITA BOLEH BERJAYA



Sebenarnya, untuk menjadi agen usahawan bagi telco FrenzMobile ini, yang anda perlukan adalah dengan membeli simkad Frenz Mobile dengan harga RM10. Dengan RM10 sahaja anda sudah layak untuk mempromosi dan menjana pendapatan pasif dengan simkad Frenz. Dan status anda ini yang mendaftar dan mendapatkan simkad dengan hanya kos modal RM10 inilah kita sebut anda sebagai ahli biasa atau Brand Partner. 
Jadi apakah dengan modal RM10 cuma ini, dan status anda sebagai brand partner Frenz Mobile ini sudah layak mempromosi dan jana income? Jawapannya YA. Betulkah dengan kos modal hanya RM10 ini anda boleh mula berniaga? Dan apakah peluang perniagaan dengan modal RM10 ini membolehkan anda menjana income ribuan ringgit sebulan? Jawapannya YA. Jangan bimbang, dengan pelan bisnes Frenz ini, anda boleh jana income seberapa banyak yang anda mahukan. Asalkan anda berusaha.



Bonus2 di Pakej Brand Partner (BP) jika anda dan downline anda membuat tambah nilai  RM60 setiap bulan



Bonus2 tertinggi di Pakej Brand Partner (BP) jika anda dan downline anda membuat tambah nilai setiap bulan

 

Kelebihan Pendapatan Sebagai Brand Partner Frenz Mobile

Kebanyakkan program telco mvno hanya menawarkan insentif komisen hasil reload topup bulanan downline sahaja. Jarang sekali anda diberikan insentif komisen yang lain. Berbeza dengan Frenz. Dalam pelan program bisnes Frenz Mobile, peluang pendapatan bagi anda yang ber status brand partner Frenz Mobile, anda layak untuk mendapat insentif komisen sebanyak 2 jenis komisen asas iaitu: 
Insentif Komisen Reload Topup – Komisen ini anda dapat hasil dari tambah nilai yang ahli anda (downline) lakukan dalam sebulan 
Insentif Komisen Data Internet – Komisen ini anda dapat hasil dari langganan data minima 1GB yang ahli anda (downline) lakukan dalam sebulan.
Gambar di atas adalah peratusan insentif reload dan data yang diberikan kepada anda mengikut setiap level downline anda sehingga level ke-7. Dan untuk pengetahuan anda, insentif komisen reload dan data sebagai brand partner Frenz Mobile. Anda hanya layak menerima insentif komisen sehingga level ke-4 sahaja jika downline anda kurang dari 15 ahli brand partner. Jika anda berjaya mendapat lebih dari 15 brand partner, maka anda layak mendapat insentif komisen sehingga level ke-7. Harap anda maklum.
 
Apa yang saya suka dengan Brand Partner Frenzmobile ini adalah anda dapat insentif komisen hasil dari langganan data internet. Seperti yang anda tahu, kebanyakkan orang melakukan topup hanya untuk melanggan data internet. Paling kurang pasti anda akan langgan data sebanyak 1GB. Jika downline anda pun berbuat demikian, maka anda akan dapat menikmati insentif dari langganan data selain dari topup semata mata. Menarik bukan? Downline topup anda dapat duit, downline langgan data pun anda dapat duit? Berminat dengan simkad jimat dan murah ini, anda boleh dapatkannya dengan Whatsapp saya sekarang juga. 011-38316345




Yang mana satu pilihan anda RM1 atau 50sen?? Buat pilihan dgn bijak...

Secara asasnya program simkad Frenz Mobile berasaskan Brand Partner, Area Manager dan District Manager dan Region Manager. Anda boleh jana pendapatan dengan Frenz cukup sebagai ahli biasa iaitu Brand Partner dengan kos modal RM10 sahaja. Untuk mendapat insentif yang lebih besar, anda boleh terus menjadi pengedar iaitu Area Manager Frenz Mobile iaitu di atas Brand Partner dengan kos modal sebanyak RM200. Saya harap anda jelas dengan status level ini. 
Ada orang tanya, apakah kelebihan dan perbezaan ketara antara Brand Partner dengan Area Manager Frenz Mobile? Ahli biasa disebut sebagai Brand Partner. Manakala pengedar di sebut sebagai Area Manager. Secara asasnya, sebagai brand partner, anda hanya layak menikmati 2 jenis insentif komisen sahaja iaitu insentif komisen reload dan insentif komisen langganan data internet.



Bonus di Pakej Area Manager AM jika anda tambah nilai dan downline anda dalam sebulan


Kelebihan Pendapatan Sebagai Area Manager Frenz Mobile  

Tetapi jika anda terus memilih untuk menjadi Area Manager Frenz Mobile, anda bakal mendapat 4 jenis insentif komisen iaitu seperti di bawah ini. Saya juga adalah Area Manager. Dan untuk mencapai level ke atas tidak lagi perlu bayaran tetapi cukup dengan mempunyai jumlah bilangan downline yang disyaratkan. Mari lihat senarai insentif komisen yang bakal anda dapat sebagai Area manager; 

Insentif Komisen Tajaan – Setiap penajaan ahli baru Brand Partner di bawah rangkaian anda, anda akan mendapat komisen tajaan sebanyak RM1. Dan setiap penajaan ahli baru Area Manager di bawah rangkaian anda, anda akan mendapat komisen tajaan sebanyak Rm35

Insentif Komisen Reload Topup – Komisen ini anda dapat hasil dari tambah nilai yang ahli anda (downline) lakukan dalam sebulan

Insentif Komisen Data Internet – Komisen ini anda dapat hasil dari langganan data minima 1GB yang ahli anda (downline) lakukan dalam sebulan

Insentif Pairing – Komisen yang anda dapat jika setiap level antara Area Manager bertemu dengan Area Manager lain di bawah rangkaian anda sebanyak RM15 setiap pairing




Dengan kos RM200 untuk menjadi Area Manager Frenz Mobile, anda sebenarnya akan mendapat sebanyak 20 simkad frenz di tangan anda, boleh mendaftarkan area manager di bawah rangkaian anda.

Contoh jika kita di Pakej Area Manager..jika kita menaja 1 orang disetiap kiri dan kanan.

Bonus sponsor
- Kiri dapat RM35
- Kanan dapat RM35
- Telah berlaku pairing, setiap pairing RM15
- Setiap kali daftar ahli dapat RM1/org x 2org dapat RM2
- Jualan simkad kepada 2org tersebut RM2/org x 2 = RM4
Jumlah bonus untuk semua = ???? Memang best !!!




Berikut contoh jika dapat menaja Area Manager 7shop disebelah kaki kiri dan kanan, bonus sponsor lebih besar.




Berikut pula bonus2 pairing jika terjadinya downline dibawah kita.

Perbezaan Beand Partner dan Area Manager, jika anda di Pakej BP anda hanya boleh menaja Pakej BP sahaja. Berbeza di Pakej AManda boleh menaja kedua2 Pakej AM dan BP juga OKK..Pilihlah mana yang lebih baik..OKK



Berikut adalah Pakej Area Manager 1shop, 3shop dan 7shop.




Maksimum pair pendapatan sehari untuk DB (Group Development Bonus)




Antara pilihan menjadi Area Manager (AM)




Salam Kejayaan...

Kini tersedia peluang kita org biasa jadi luar biasa merintis jalan kekayaan hingga bergelar jutawan bersama biz telco hybrid yang Pertama dan Terkini.

FRENZ MOBILE

🌟 Tak perlu modal ratusan ribu/ jutaan ringgit
🌟 Tak perlu setup ofis hebat dn management kos besar.
🌟 Tak perlu sediakn kos iklan ratusan ribuan ringgit.
🌟 Tetap RM masuk walaupun PASIF!!!
☑ Modal RM200 dapat RM1500 SEHARI
☑ Modal RM600 dapat RM4500 SEHARI
☑ Modal RM1400 dapat RM10,500 SEHARI

🌟 Bonus sponsor 20% dan pairing 10%
🌟 Bonus Top up Pengguna 18%
🌟 Bonus Langganan Data 18%
🌟 Untung Jualan Simkad 20%
🌟 Percuma PA Takaful RM50K

📢📢📢 BERGERAK MERINTIS GERAK USAHA BERSAMA FRENZ...INCOME LUMAYAN TERSEDIA UTK ANDA DARI RM1050 - RM10,500  SEHARI!!!.

WOW..WOW..WOW..

Bertindak sekarang dengan menyertai Frenz Mobile..

Simkad Frenzmobile



YANG MANA BEST INCOME ??? AREA MANAGER (AM) ATAU BRAND PARTNER (BP)

BANDINGKAN ANTARA PAKEJ TERSEBUT

Pakej AREA MANAGER (AM)
RM200 1SHOP

Ada 6 jenis bonus yg x layak kita tolak.,

1. Bonus topup %  (Level downline)
2. Bonus langan data% (Level downline)
3. Bonus sponsor rm35/rm105/rm245
4. Bonus pairing rm15
5. Bonus Daftar rm1
6. Untung jual simkad rm2
7. Bonus di bayar sehinga 7 level
8. Insuran cacat kekal/kematian rm50ribu
9. FREE 20 SIMKAD FRENZ MOBILE SETIAP SHOP.

DI PAKEJ BRAND PARTNER (BP) RM10 SIMKAD + POSTAGE RM4

anda hanya layak dpt yg ni jer

1. Bonus topup % (level downline)
2. Bonus langgan data % (level) downline.
3. Bonus di bayar sehinga 7 level
4. Insuran cacat kekal/ kematian rm50ribu .

Brand partner sesama brand partner jual simkad rm10 1 pcs
Tiada bonus Daftar & tiada bonus sponsor or pairing..




☑ Telco biasa mcm celcom,digi dll.
☑ Telco networking mcm te,onexox,frenz dll.
☑ Plan unilevel lebih kurang (-+) hampir sama.
Cuma uniknya frenz ada group development bonus(gdb) infiniti bonus tiada di telco lain.
☑ Disini cepat mendapat hasil pasif dan aktif income rm 15+++.00.
☑ Bonus masuk ke akaun 5 kali sebulan..Dah terbukti.
☑ Permulaan modal hanya rm 10 (2 usd).
☑ Unilevel network 10 levels.

Jom buka network terbaru di Jakarta,Medan,Bangkok,Acheh,Brunei,Thailand dll
Simkad Frenzmobile
Simkad Frenzmobile





http://frenzprepaid.com/ejenjb





Simkad Frenzmobile


0 ulasan:

Catat Ulasan

Jual Beli Bitcoin Malaysia

Pengedar/ejen frenz diperlukan

Bisnes Rm10 Untung je Beb

Dikuasakan oleh Blogger.

Translate